Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sinteza zilei: Cele mai revoltatoare manipulari din spatiul public in legatura cu tragedia din Colectiv

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cele mai revoltatoare manipulari din spatiul public in legatura cu tragedia din Colectiv

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zile, opt manipulari lansate in spatiul public si preluate de o parte a presei in legatura cu tragedia din club Colectiv. Iata care sunt cele opt minciuni oferite. continuă pe Antena3

Cele mai influente femei din toate timpurile

In urma unui sondaj realizat de compania Scottish Widows, a fost intocmit un clasament cu cele mai influente femei din toate timpurile. Iata cine domina topul si ce personalitati figureaza in acest clasament.

DOCUMENT Eurostat: Populatia Romaniei sta in cele mai mici case din UE si imbatraneste galopant

Populatia Romaniei cunoaste una dintre cele mai bruste rate de imbatranire, pe fondul migratiei si a prabusirii natalitatii, in conditiile in care romanii traiesc in cele mai mici locuinte din Uniunea Europeana - releva un raport emis recent de Biroul European de Statistica Eurostat.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza Zilei: Eu am fost suparat ca Victor Ponta si-a dat demisia / Pe Ciolos il banuiesc de buna credinta

Liviu Dragnea, invitat special la emisiunea Sinteza Zilei, a sustinut ca Victor Ponta si-a dat demisia dupa o discutie cu Gabriel Oprea, pentru ca in evaluarea lor a doua seara de proteste avea sa fie una violenta. Presedintele social-democratilor a subliniat ca decizia lui Ponta de a renunta la guvernare a fost una gresita, in opinia sa, fiind suparat ca a plecat un Guvern cu rezultate bune.

Cele mai frumoase rochii de tip Little Black Dress din 2015

Vedetele internationale au apelat, in mai multe randuri, la clasica rochie neagra, Little Black Dress, cum este cunoscuta, pentru evenimentele la care au participat anul acesta. Iata cateva din cele mai frumoase modele.

Reorganizare masiva la Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari conglomerate de comunicare din lume

Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume, va trece printr-o perioada de reorganizare masiva ce va include schimbari radicale la nivel de management, scrie Wall Street Journal. Potrivit sursei citate, schimbarile au loc in conditiile in care compania a inregistrat rezultate dezamagitoare in ultimii trei ani, iar in 2017 directorul sau executiv, Maurice Levy, este asteptat sa se retraga.

Cele mai grave atacuri armate din SUA

Atacul armat de la San Bernardino California), soldat miercuri cu 14 morti si cel putin 14 raniti, este unul dintre cele mai grave atacuri armate din SUA comise in ultimii 25 de ani. AFP prezinta principalele astfel de tragedii din ultimul sfert de secol din America.

111 cele mai frumoase poezii ale generatiei 80

In antologia 111 cele mai frumoase poezii ale generatiei 80, coordonata de criticul Cosmin Ciotlos la Editura Nemira, sunt adunate poezii de poeti talentati, printre care Mircea Cartarescu, Traian T. Cosovei, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Doru Mares, Ion Muresan, Alexandru Musina, Marta Petreu.

Cele mai frumoase cantece patriotice: versuri care te fac sa simti ca in piept iti bate o inima de roman

Ziua Nationala a Romaniei trezeste in inimile romanilor patriotismul, dincolo de neajunsurile si zbaterile vietii intr-o tara care merita mai mult decat sansa care i se ofera. Versurile unora dintre cele mai frumoase cantece patriotice aduc, mai ales astazi, lacrimi si in ochii celor plecati departe, dar care nu au uitat nicio clipa sa simta romaneste, oriunde s-ar afla in lumea larga.

Cele mai utile lucruri pe care le poti face cu 3D Touch pe iPhone 6S

Printre putinele motive pentru care ati fi tentati sa faceti upgrade la iPhone 6S se numara 3D Touch, un artificiu care vine la pachet cu multiple beneficii. inca de pe vremea lansarii iPhone 3GS, cei de la Apple ne-au obisnuit sa lanseze timp de doi ani noi modele de iPhone aproape identice din punct de [] Cele mai utile lucruri pe care le poti face cu 3D Touch pe iPhone 6S Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai frumoase cetati ale Romaniei. Bijuteriile istoriei care au ramas inca in picioare si atrag nenumarati turisti

Adevarul va propune o calatorie in timp, prezentandu-va cele mai frumoase cetati romanesti care, de-a lungul anilor, au devenit principale atractii pe harta turistica a Romaniei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )