Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sinteza zilei: Copii despartiti abuziv de parintii romani, in Norvegia

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Copii despartiti abuziv de parintii romani, in Norvegia

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, drama familiei de origine romano-norvegiana care a ramas fara cei cinci copii dupa ce acestia le-au fost luati de Protectia Copilului din Norvegia. Marius si Ruth. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Paradisul de 12 hectare al unui condamnat la inchisoare, dat disparut dupa anuntarea sentintei

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu domeniul de 12 hectare al lui Attila Racz, un afacerist condamnat la sapte ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, care si-a ridicat un adevarat imperiu la.

Sinteza zilei: Documente importante ridicate din casa doctorului Mohammad Yassin

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, dezvaluiri socante din dosarul in care medicul Mohammad Yassin este acuzat de trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, Yassin avea relatii privilegiate atat cu.

Sinteza zilei: Mircea Basescu, reactie incredibila in scandalul cu armament

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, reactia lui Mircea Basescu, dupa dezvaluirile din emisiunea de ieri seara cu privire la lazile de armament transportate de firma acestuia, prin Portul Constanta. Mircea.

Sinteza zilei: Bucuresti, zona Eroilor. Cladiri in pericol si oameni evacuati

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini de ansamblu cu zona afectata de sapaturile la noua magistrala de metrou. Mai multe familii din imobilele din zona afectata si-au parasit locuintele de frica.

Sinteza zilei: Flota, sursa de imbogatire pentru baietii destepti ai lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, o noua ancheta despre dosarul Flota. inainte de 1989, Romania avea 288 de nave comerciale. Acum mai are doua, si ele.

Sinteza zilei: Imagini bomba cu marfa transportata de firma lui Mircea Basescu. Locul ocolit de perchezitiile anchetatorilor

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu domeniul lui Mircea Basescu din Portul Constanta, loc in care procurorii nu au calcat pana acum pentru a face perchezitii, in dosarele in care acesta este.

Alina Gorghiu, la Sinteza zilei: PNL nu a avut legitimitatea de a-l propune pe Catalin Predoiu premier

Alina Gorghiu a explicat, la Sinteza zilei, ca PNL nu a venit cu o propunere pentru functia de prim-ministru al Romaniei pentru ca nu a avut legitimitatea sa faca acest lucru. Co-presedintele PNL a subliniat, la.

Sinteza zilei: Alina Gorghiu, despre motivele pentru care PNL nu are un proiect de tara convingator

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre motivele pentru care clasa politica a esuat inca o data in a aduce un proiect de tara convingator. 2015 e un an care nu.

Sinteza zilei: Imagini document din Epoca de Aur

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un fragment dintr-un material al BBC, preluat de der Spiegel, despre ce au insemnat cei 25 de ani de regim Ceausescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )