Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sinteza zilei. Cum a aflat fiului premierului Dancila ca este infiat

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cum a aflat fiului premierului Dancila ca este infiat

Viorica Dancila a povestit, marti, la Sinteza zilei, cum a aflat fiul sau ca este infiat. Citeste si: Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Cum a aflat fiul premierului Dancila ca este infiat

Viorica Dancila a povestit, marti, la Sinteza zilei, cum a aflat fiul sau ca este infiat. Citeste si: Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata.

Sinteza zilei. Cum a aflat Dancila despre existenta copilului. Momentele ravasitoare de la maternitate: Am simtit atunci ca nu pot sa abandonez acel sufletel

Viorica Dancila povesteste ca se afla la serviciu in noaptea in care a aflat de existenta copilului. O prietena i-a povestit ca exista un bebelus abandonat in spital. Nu-mi doream sa infiez un copil, a?.

Sinteza zilei. La ce s-a ajuns? Atac josnic la Viorica Dancila

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, informatiile aparute intr-un articol din Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dancila.

Unicul fiu al premierului Dancila este adoptat: Victor este al optulea copil al unei familii sarace din Teleorman

Jurnalistii de la Libertatea au dezvaluit luni ca unul copil al familiei Dancila, Victor, nu este fiul natural al premierului ci a fost adoptat de la nastere de la o familie de tarani nevoiasi din comuna.

Sinteza zilei. Noi secrete murdare ale statului paralel. Discutia secreta dintre Onea si denuntatoarea cu trei identitati diferite

Noi secrete murdare ale statului paralel ies la iveala. Statul paralel s-a folosit de orice mijloace pentru a-si atinge scopul, inclusiv de denuntatori care aveau mai multe identitati. Este si cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )