Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sinteza zilei: Cum a fost spalata averea de 100 de milioane de dolari a lui Omar Hayssam

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cum a fost spalata averea de 100 de milioane de dolari a lui Omar Hayssam

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cum a fost spalata averea lui Omar Hayssam, estimata la 100 de milioane de dolari in 2003, prin tranzactii si interpusi. Omar Hayssam trebuie sa. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Am fost in pericol de moarte - Interviu document cu Marie Jeanne Ion

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un fragment dintr-un interviu document cu Marie Jeanne Ion, jurnalista rapita in Bagdad, in 2005, impreuna cu.

Dezvaluiri exclusive la Sinteza zilei: Sefii SRI, intalnire de taina la Ambasada Libanului

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate, la Sinteza Zilei, cateva fotografii in care au fost surprinsi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si adjunctul acestuia, Florian Coldea, in.

Adevarul despre operatiunea Omar Hayssam, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

De la ora 21. 00, Sinteza zilei iti prezinta doua exclusivitati. Aseara, premierul Victor Ponta spunea la Sinteza zilei ca presedintele Traian Basescu are motive sa se teama de aducerea lui Omar Hayssam.

Sinteza zilei: Imagini inedite de la lansarea Partidului Miscarea Impopulara

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un colaj realizat cu ocazia lansarii de astazi a Partidului Miscarea Populara. Deputatul Eugen Tomac a anuntat,.

Sinteza zilei: De ce ii e frica lui Traian Basescu de Omar Hayssam? Iata un posibil raspuns

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, cateva dintre afacerile incheiate de Traian Basescu, pe cand era primarul general al Capitalei, cu sirianul Omar.

Sinteza zilei: Cand am venit in tara am simtit ca sunt intr-un film prost - Interviu cu cei trei ziaristi rapiti in Irak

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, si un fragment dintr-un interviu document cu cei trei jurnalisti rapiti in Irak, in 2005, Marie Jeanne Ion, Sorin.

Sinteza zilei: Povestea constructorului roman care a impresionat un renumit arhitect spaniol

Mihai Gadea si Adrian Ursu l-au avut invitat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, din studiourile Telecinco din Madrid, Spania, pe un arhitect spaniol deosebit de respectat in Spania si SUA care a.

Sinteza Zilei, in direct din platorile TeleCinco din Madrid. Faceti cunostinta cu romanii de exceptie care isi vor spune povestea in aceasta seara

Pentru ca Antena3 le-a promis telespectatorilor sai ca este pretutindeni, pentru ca simte alaturi de romanii care se bucura, care trec prin incercari, care trec prin necazuri, Sinteza Zilei si-a mutat pentru o.

Romani de exceptie, in aceasta seara la Sinteza Zilei. Aici in Spania imi lipseste cel mai mult Limba Romana

Romanii prezenti in platourile TeleCinco din Madrid, acolo unde se desfasoara Editia Speciala a Sintezei Zilei spun ca simt lipsa lucrurilor care fac din Romania o tara unica pentru sufletele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )