Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sinteza zilei: Imagini inedite de la lansarea Partidului Miscarea Impopulara

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Imagini inedite de la lansarea Partidului Miscarea Impopulara

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un colaj realizat cu ocazia lansarii de astazi a Partidului Miscarea Populara. Deputatul Eugen Tomac a anuntat,. continuă pe Antena3

Marian Preda: Udrea n-a avut mandat sa anunte lansarea Partidului Miscarea Populara

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, astazi, ca Elena Udrea nu a avut mandat sa anunte lansarea formatiunii, adaugand ca nici presedintele Traian Basescu nu s-a implicat in decizie, dar ramane bunicul spiritual al constructiei politice.

Ce spune MRU despre aparitia Partidului Miscarea Populara.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a urat bun venit si succes Partidului Miscarea Populara si a reafirmat disponibilitatea partidului pe care il conduce de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta, transmite Mediafax. Felicitam aparitia unei noi formatiuni politice in Romania - Partidul Miscarea Populara. Le uram bun venit si succes. Forta Civica a parcurs un drum asemanator, iar astazi, la aproape un an de cand am pornit noul nostru proiect .

Eugen Tomac va coordona activitatea Partidului Miscarea Populara

Eugen Tomac confirma ca va coordona, pana la primul congres, activitatea Partidului Miscarea Populara, formatiune care va fi inscrisa marti.

Ungureanu: Uram bun venit si succes Partidului Miscarea Populara

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice FC), ureaza bun venit Partidului Miscarea Populara si reafirma disponibilitatea FC de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta.

Adevarul despre operatiunea Omar Hayssam, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

De la ora 21. 00, Sinteza zilei iti prezinta doua exclusivitati. Aseara, premierul Victor Ponta spunea la Sinteza zilei ca presedintele Traian Basescu are motive sa se teama de aducerea lui Omar Hayssam.

Sinteza zilei: De ce ii e frica lui Traian Basescu de Omar Hayssam? Iata un posibil raspuns

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, cateva dintre afacerile incheiate de Traian Basescu, pe cand era primarul general al Capitalei, cu sirianul Omar.

Sinteza zilei: Cum a fost spalata averea de 100 de milioane de dolari a lui Omar Hayssam

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cum a fost spalata averea lui Omar Hayssam, estimata la 100 de milioane de dolari in 2003, prin tranzactii si interpusi. Omar Hayssam trebuie sa.

Sinteza zilei: Cand am venit in tara am simtit ca sunt intr-un film prost - Interviu cu cei trei ziaristi rapiti in Irak

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, si un fragment dintr-un interviu document cu cei trei jurnalisti rapiti in Irak, in 2005, Marie Jeanne Ion, Sorin.

Sinteza zilei: Am fost in pericol de moarte - Interviu document cu Marie Jeanne Ion

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un fragment dintr-un interviu document cu Marie Jeanne Ion, jurnalista rapita in Bagdad, in 2005, impreuna cu.

Dezvaluiri exclusive la Sinteza zilei: Sefii SRI, intalnire de taina la Ambasada Libanului

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate, la Sinteza Zilei, cateva fotografii in care au fost surprinsi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si adjunctul acestuia, Florian Coldea, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )