Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sinteza zilei: De ce ii e frica lui Traian Basescu de Omar Hayssam? Iata un posibil raspuns

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: De ce ii e frica lui Traian Basescu de Omar Hayssam? Iata un posibil raspuns

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, cateva dintre afacerile incheiate de Traian Basescu, pe cand era primarul general al Capitalei, cu sirianul Omar. continuă pe Antena3

Adevarul despre operatiunea Omar Hayssam, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

De la ora 21. 00, Sinteza zilei iti prezinta doua exclusivitati. Aseara, premierul Victor Ponta spunea la Sinteza zilei ca presedintele Traian Basescu are motive sa se teama de aducerea lui Omar Hayssam.

Politic Show: Se naste partidul lui Traian Basescu. PDL, in degringolada; Ponta: Cred ca lui Basescu ii e foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam; PNL: Mentinem nominalizarea lui Silaghi la Transporturi. Liberalii prezinta realizarile ministrului f

Cine este Eugen Tomac, primul presedinte al Miscarii Populare. Eugen Tomac, deputatul care a demisionat din PDL pentru a deveni presedintele noului partid Miscarea Populara, face parte din categoria tinerilor lansati in politica de Traian Basescu. DW: Complicitate patriotica. Romania risca sa se intoarca la situatia incordata de acum 5-6 ani de zile cand presedintele pandea fiecare gest al primului ministru pentru a-l pune in dificultate.

Ponta crede ca lui Basescu ii este frica de ce va spune Omar Hayssam

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la RTV, unde a declarat ca presedintelui Traian Basescu ii este frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, avand in vedere ca acesta a plecat din tara in timpul mandatului sau.

Sinteza zilei: Cum a fost spalata averea de 100 de milioane de dolari a lui Omar Hayssam

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, cum a fost spalata averea lui Omar Hayssam, estimata la 100 de milioane de dolari in 2003, prin tranzactii si interpusi. Omar Hayssam trebuie sa.

Omar Hayssam, extras dintr-o tara vecina Siriei

Traian Basescu nu confirma nici preluarea din Siria, nici repatrierea cu un avion al Armatei Romane Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak, a ajuns, ieri dimineata, in custodia autoritatilor romane, dupa mai bine de sapte ani de la fuga acestuia din tara. Presedintele Traian Basescu a lasat sa se inteleaga ca Omar Hayssam a fost adus tara, in urma unei operatiuni neautorizate pe teritoriul altui stat, motov pentru care nu poate divulga mai multe detalii in legatura cu aducerea in tara a sirianului. Domnia sa a declarat, ieri, ca nu poate confirma daca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, nici ca a fost repatriat cu un avion al Armatei Romane si nici ca repatrierea s-a facut in baza unui acord de extradare. Din punctul de vedere al Presedintelui, este posibil ca Hayssam sa primeasca mai mult de 20 de ani de inchisoare.

A te face bine de cancer este posibil. Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Omar Hayssam, raspunde atacurilor lui Traian Basescu

Profesorul doctor Mircea Beuran a raspuns, in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3, atacurilor lui Traian Basescu. Presedintele Basescu a spus ca doctorul ar fi fabricat un cancer de colon care l-ar fi.

Traian Basescu, despre aeronava care l-ar fi adus pe Omar Hayssam in tara: Nu stiu nimic!

Presedintele Traian Basescu nu a dorit sa stea de vorba cu presa dupa ce a parasit targul de la Costesti si a raspuns scurt si sec la mai multe intrebari ale jurnalistilor. intrebat de.

Omar Hayssam - infamie si justitie

Cand presedintele Traian Basescu spune ca Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat, ca sa-l aduca pe Omar Hayssam in fata Justitiei noastre, in mod normal se refera la o operatiune de extragere, de tipul celor practicate la capturarea criminalilor de razboi nazisti, din tari ale Americii Latine.

Antonescu: Comunicarea lui Basescu despre Hayssam, cu un parfum de mister, e un pic provinciala

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat, sambata seara, ca in opinia sa comunicarea facuta de seful statului, Traian Basescu, despre aducerea in tara a lui Omar Hayssam, cu un parfum de mister, este, de fapt, un pic provinciala si nepotrivita.

Traian Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata: Este declaratia care ne trebuia

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca isi mentine declaratia potrivit careia Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat pentru aducerea lui Omar Hayssam in tara, precizand ca este declaratia care ne trebuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )