Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sinteza zilei: Detinutul muribund care cerea, in aprilie 2014, ca fiica sa sa ii tina lumanarea a sfarsit dupa gratii

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Detinutul muribund care cerea, in aprilie 2014, ca fiica sa sa ii tina lumanarea a sfarsit dupa gratii

In editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a vorbit despre conditiile in care traiesc detinutii din penitenciarele din Romania precum si despre dramele care se consuma in spatele. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Antena 3 a dezvaluit inca din septembrie 2014 contractele de 700 de milioane de euro pentru sponsorii PDL

Mihai Gadea a aratat, luni seara, la Sinteza zilei, ca Antena 3 a dezvaluit cum a fost impartita suma colosala de 700 de milioane de euro unor firme apropiate PDL, prin contracte cu Compania Nationala.

Sinteza zilei: Gravitatea faptei lui Dan Diaconescu, din perspectiva justitiei din Romania

Mihai Gadea a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, despre condamnarea lui Dan Diaconescu la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare, la care se adauga alti cinci ani in care i se.

Sinteza zilei: Ministrul Sanatatii, despre reducerile de peste 20% la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, despre reducerile la medicamente care vor fi aplicate in perioada urmatoare, prin Ordinul de ministru nr.

George Baesu, la Sinteza zilei: ANRP a fost fabrica de bani care a produs cel mai mult, cu investitiile cele mai mici

Presedintele demisionar al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, George Baesu, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre activitatea sa la conducerea acestei.

Tiberiu Iacob Ridzi, la Sinteza zilei: Timp de sase ani de zile, viata noastra a fost un calvar

Tiberiu Iacob Ridzi a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, despre condamnarea la cinci ani de inchisoare a sotiei sale, fost ministru al Tineretului si Sportului, pentru manifestarile.

Sinteza zilei: Mafia retrocedarilor - secretul celor 14.897.755.457 de lei

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica ce vizeaza banii invartiti de mafia retrocedarilor din Romania, unde personajele principale sunt nume.

ONU: Peste 6.000 de oameni, ucisi in Ucraina din aprilie 2014 pana in prezent

Peste 6. 000 de persoane au fost ucise in Ucraina de la inceputul conflictelor in aprilie 2014, a anuntat luni inaltul comisar pentru Drepturile Omului la ONU, denuntand de asemenea devastari necrutatoare privind civilii si infrastructurile, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )