Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ponta crede ca lui Basescu ii este frica de ce va spune Omar Hayssam

Adevărul Adevărul,
Ponta crede ca lui Basescu ii este frica de ce va spune Omar Hayssam

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la RTV, unde a declarat ca presedintelui Traian Basescu ii este frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, avand in vedere ca acesta a plecat din tara in timpul mandatului sau. continuă pe Adevărul

Ponta: Lui Basescu ii este FRICA de ceea ce va spune Hayssam.

Premierul Victor Ponta a declarat in cursul zilei de luni ca presedintelui Traian Basescu ii este foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, acesta fiind si motivul pentru care s-a grabit sa anunte aducerea in tara a acestuia, potrivit Mediafax. Cred ca presedintelui Basescu ii este foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam. Hayssam a plecat din Romania in timpul lui Basescu, in timpul ministrului de Interne Vasile Blaga si inclusiv toata povestea aia cu recuperarea jurnalistilor, cu .

Politic Show: Se naste partidul lui Traian Basescu. PDL, in degringolada; Ponta: Cred ca lui Basescu ii e foarte frica de ceea ce va spune Omar Hayssam; PNL: Mentinem nominalizarea lui Silaghi la Transporturi. Liberalii prezinta realizarile ministrului f

Cine este Eugen Tomac, primul presedinte al Miscarii Populare. Eugen Tomac, deputatul care a demisionat din PDL pentru a deveni presedintele noului partid Miscarea Populara, face parte din categoria tinerilor lansati in politica de Traian Basescu. DW: Complicitate patriotica. Romania risca sa se intoarca la situatia incordata de acum 5-6 ani de zile cand presedintele pandea fiecare gest al primului ministru pentru a-l pune in dificultate.

Ponta trimite lui Basescu propunerea de numire a lui Silaghi la sefia Transporturilor

Premierul Victor Ponta afirma ca ii va transmite presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns, adaugand in acelasi timp ca este posibil ca seful statului, prin amanarea.

Traian Basescu este de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi, cu doua conditii

Presedintele Traian Basescu ar fi de acord cu numirea lui Ovidiu Silaghi la Transporturi, conform surselor Antena 3. Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, comenteaza, pe blog, intalnirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )