Libnet.ro
UNICEF

00:06

Sinteza zilei: Imagini explozive din casa lui Mircea Basescu. Toata treaba se opreste la Craiova. Eu fac tot ce pot

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Imagini explozive din casa lui Mircea Basescu. Toata treaba se opreste la Craiova. Eu fac tot ce pot

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari video audio care scot la iveala afacerile incheiate de fratele presedintelui Mircea Basescu cu familia lui Bercea Mondial. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Traian Basescu, IZOLAT in Europa. IMAGINI DE LA BRUXELLES

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu presedintele Romaniei Traian Basescu, aflat la Bruxelles, acolo unde participa la Consiliul European. Basescu a devenit nefrecventabil pentru liderii.

Sinteza zilei: Prima doamna a Romaniei, umilita de Traian Basescu la Festivalul Romilor de la Costesti

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, imagini de la Festivalul Romilor de la Costesti, din 2009, la care presedintele Traian Basescu a asistat la un spectacol de cantece si.

Sinteza zilei: NOI STENOGRAME. Afaceri comune Bercea - Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei afacerile controversate ale lui Mircea Basescu cu asociati apropiati interlopului Bercea Mondial, precum si noi stenograme in care interlopul.

Guy Verhofstadt, la Sinteza zilei: Antonescu minte. Adina Valean nu e sprijinita de ALDE pentru functia de vicepresedinte al PE

Liderul ALDE Guy Verhofstadt a declarat, intr-o interventie telefonica la Sinteza zilei, ca europarlamentarul Adina Valean nu este sustinuta de familia sa politica pentru a obtine functia de vicepresedinte.

Sinteza zilei: Basescu, SERVICIILE si Bercea Mondial

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei dovada ca presedintele Traian Basescu a mintit in momentul in care a declarat, de la prezidiul de la Cotroceni, ca nu a fost informat de.

Cum sa ne reimprospatam aerul din casa

Ne petrecem majoritatea timpului in casa, in special cei care stam la apartament. Este important sa avem grija de calitatea aerului pe care il inspiram. Lipsa de oxigen si aerul inchis ne poate cauza stari de somnolenta si de moleseala. Pe langa curatenia pe care trebuie sa o faci macar o data pe saptamana, exista cateva trucuri cu care iti poti reimprospata aerul din casa.

Sinteza zilei: Executarea procurorului Iacobescu, in 3 pasi - DOCUMENTE

Mihai Gadea a continuat seria dezvaluirilor privind executarea procurorului Eugen Iacobescu, cel care vorbea inca din 2011 despre mita pe care Mircea Basescu ar fi primit-o primit de la familia interlopului Bercea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )