Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sinteza zilei: NOI STENOGRAME. Afaceri comune Bercea - Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: NOI STENOGRAME. Afaceri comune Bercea - Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei afacerile controversate ale lui Mircea Basescu cu asociati apropiati interlopului Bercea Mondial, precum si noi stenograme in care interlopul. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Prima doamna a Romaniei, umilita de Traian Basescu la Festivalul Romilor de la Costesti

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, imagini de la Festivalul Romilor de la Costesti, din 2009, la care presedintele Traian Basescu a asistat la un spectacol de cantece si.

Punctul de intalnire. 2 NOI ELEMENTE EXPLOZIVE in cazul Bercea - Basescu

In emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, au mai fost facute doua dezvaluiri in cazul scandalului exploziv in care sunt implicate familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial si familia Bas.

Sinteza Zilei. Operatiunea musamalizarea mitei pentru presedinte. Iata cum un om care si-a facut datoria a fost executat

Jurnalistul Razvan Savaliuc a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei, executarea procurorului Eugen Iacobescu, cel care vorbea inca din 2011 despre mita pe care Mircea Basescu ar.

Calin Popescu Tariceanu cere raport in scandalul Bercea - Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, solicita un raport parlamentar in ceea ce priveste activitatea SPP sio SRI in scandalul Bercea - Basescu. Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de.

Sinteza zilei: Executarea procurorului Iacobescu, in 3 pasi - DOCUMENTE

Mihai Gadea a continuat seria dezvaluirilor privind executarea procurorului Eugen Iacobescu, cel care vorbea inca din 2011 despre mita pe care Mircea Basescu ar fi primit-o primit de la familia interlopului Bercea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )