Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi imagini de la mitingul PSD de sambata si modul in care indivizi bine organizati au incercat sa incite la violenta. Langa 430. 000 de romani, care prot. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala, in timp ce a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Vreau sa va rog sa fiti atenti l.

Presa internationala: Mitingul PSD sau absurdul romanesc/ Demonstratie fara precedent impotriva abuzurilor din justitie in conditiile in care liderii sunt implicati in cazuri de coruptie

Presa internationala a tratat pe larg mitingul PSD la care au participat aproximativ 150. 000 de persoane. Acestia au subliniat in articolele lor faptul ca Liviu Dragnea, pe care o numesc o figura controversata ce.

Tot ce-ai ratat: mitingul PSD in video si marturii de la cei adusi in Bucuresti

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat oficial marele miting PSD. Promitea un milion de oameni in strada. Au venit peste 100. Au ramas in urma fotografii, clipuri video, sute de live-uri de la presa si de la oameni obisnuiti, au ramas si editoriale, si reportaje de citit. Mitingul PSD s-a derulat in seara zilei [].

Mitingul PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 22:20 Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) -------- *ACTUALIZARE 22:00 Dragnea: Sistemul Basescu a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas Sistemul Basescu care construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) ------- *ACTUALIZARE 21:40 Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. ) ------ *ACTUALIZARE 21:00 Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. D) ------ *ACTUALIZARE Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti ------------- *ACTUALIZARE 70. 000 de oameni in Piata Victoriei sunt in acest moment si inca 150. 000 sunt asteptati ------------- *ACTUALIZARE Politia Romana anunta ca la aceasta ora pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la intrarea in Capitala, se circula in conditii de aglomeratie pe o distanta de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc in Bucuresti manifestanti la mitingul PSD din Piata Victoriei. ------------- *ACTUALIZARE Cateva mii de persoane s-au strans sambata, pana la ora 17:30, in Piata Victoriei unde in cursul serii este programat mitingul PSD - ALDE. ------------- *ACTUALIZARE Tariceanu anunta ca 22. 000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. ------------ *ACTUALIZARE Primii participanti la miting au inceput sa soseasca in Piata Victoriei. *ACTUALIZARE Trafic restrictionat toata ziua in Capitala. Mitingul PSD blocheaza centrul orasului incepand din acest moment. Pana la ora 22. 00, soferii nu vor avea voie sa intre pe soseaua Kiseeleff, intre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere. Sute de autocare, microbuze si alte sute de masini personale sunt mobilizate in sudul tarii pentru a-i aduce la Bucuresti pe cei care cred in abuzurile reclamate de liderii PSD de la centru. 2 autocare cu 50 de oameni la bord au plecat de dimineata din comuna Vela, jud Dolj. Moralul simpartizantilor PSD e la cote inalte. Au postat deja pe Facebook un clip video de la startul misiunii. ------------ Un miting impotriva abuzurilor, organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt asteptate sute de mii persoane, are loc sambata, de la ora 20:00, in Piata Victoriei.

Serban Nicolae, atac dur dupa mitingul PSD: Cand noi facem valuri, voi faceti spume

Senatorul PSD Serban Nicolae a lansat un atac dur dupa mitingul PSD, pentru modul cum s-au prezentat cifrele pe un anumit post de stiri, in comparatie cu protestatarii de la miscarea Rezist.

Profesor din Bacau: incearca sa ne racoleze pentru mitingul PSD. Ne-au lasat invitatie scrisa pe tabla

Un profesor de la un liceu din Bacau a povestit cum el si colegii sai au fost invitati chiar in scoala sa ia parte la mitingul PSD. in cursul zilei de joi, 7 iunie, undeva in jurul orei 12, in pauza de.

Ponta acuza modul ticalos si schizofrenic n care Dragnea si gasca lui au manipulat oamenii adusi la mitingul PSD

Deputatul Victor Ponta spune ca nu-i dispretuieste pe cei care au venit la mitingul PSD, adevarata problema fiind modul ticalos, cinic si schizofrenic in care Dragnea si gasca lui au manipulat oamenii adusi la Bucuresti.

Liviu Dragnea, incident cu reprezentatii Miscarii Rezist dupa mitingul PSD

Liviu Dragnea a avut un incident cu reprezentantii Miscarii Rezist, dupa ce mitingul PSD s-a incheiat. Liderul PSD si-a facut cu greu loc printre cei care il.

Mihai Tudose rade de mitingul PSD: Nu contati foarte mult pe selfie din piata cu mine

Fostul premier Mihai Tudose nu este interesat de mitingul pe care PSD il organizeaza sambata seara in Piata Victoriei. Acesta a afirmat ca se va vedea sigur cu cei care vin din Braila, dar nu stie daca va.

VIDEO Trenul care aduce ieseni la mitingul PSD din Bucuresti este decorat cu mesaje precum: Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim ct ascultati

Trenul care ii aduce sambata pe simpatizantii PSD din Iasi la Bucuresti pentru mitingul social-democratilor are lipit pe geamuri mesaje precum Vrem Guvernul Romaniei, nu Guvernul meu, Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim cat ascultati si Mai multi bani in buzunare, nu erori judiciare. PotrivitG4Media, doua dintre cele sapte vagoane ale trenului sunt ocupate de cei care merg la miting, la urcare fiind intocmite liste de prezenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )