Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. De ce au mers cei de la Rezist pe Arena Nationala. Imagini-soc

Mihai Gadea a comentat, luni, la Sinteza zilei, momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala, in timp ce a urcat pe scena alaturi de Simona Halep. Vreau sa va rog sa fiti atenti l. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi imagini de la mitingul PSD de sambata si modul in care indivizi bine organizati au incercat sa incite la violenta. Langa 430. 000 de romani, care prot.

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

VIDEO Firea, dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala:Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti

Primarul general al Capitalei a publicat pe Facebook o reactie dupa ce mii de oameni au huiduit-o luni seara pe arena Nationala, in care da vina pe o conspiratie sorosista care a dorit sa compormita un eveniment organziat de Primaria Capitalei.

FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduita pe Arena Nationala de fanii Simonei Halep

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seara, de publicul adunat pe arena Nationala pentru a o felicita pe Simona Halep pentru castigarea trofeului de la Roland Garros.

Moment special pe Arena Nationala. Simona Halep a fost ceruta in casatorie de un fan

Simona Halep a avut parte de o propunere la care nu se astepta sub nicio forma. Cea mai buna jucatoare de tenis din lume a fost ceruta in casatorie in timpul evenimentului de pe Arena Nationala oranizat in ci.

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast.

Gabriela Firea si-a suspendat pagina de Facebook dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma, Firea publicase o reactie in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

VIDEO Firea, dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala: Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti

Primarul general al Capitalei a publicat pe Facebook o reactie dupa ce mii de oameni au huiduit-o luni seara pe Arena Nationala, in care da vina pe o conspiratie sorosista care a dorit sa compormita un eveniment organziat de Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )