Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sinteza Zilei. Imperiile mafiei politico-financiare

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Imperiile mafiei politico-financiare

Dorin Cocos si-a construit un bloc in cartierul Floreasca din Bucuresti, un cartier invadat practic de vile. in cartierul Floreasca, nu mai este un petic de pamant care sa nu fie revendicat de cineva. S-au. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Sinteza zilei: Corneliu Vadim Tudor, amenintat cu puscaria prin SMS

Dana Grecu a citit, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, un SMS de santaj si amenintare primit de Corneliu Vadim Tudor, in ziua in care Traian Basescu si Vasile Blaga au fost audiati la Curtea Suprema.

Sinteza zilei: DNA Iasi, SRL-ul procurorului corupt Emilian Eva

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, hotararea Sectiei pentru procurori a CSM care dezvaluie modul de lucru al procurorului Emilian Eva. Membrii CSM au stabilit, in sedinta din.

Sinteza zilei: Troc intre DNA si Emilian Eva, pe dosarul Telepatia. Procurorul corupt, in vizorul DNA inca din 2005

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica de amploare, realizata de Bianca Nae, care dezvaluie un posibil troc existent intre DNA si procurorul Emilian Eva, care a fost anchetat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )