Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sinteza Zilei: Interviu CNN cu presedintele Turciei, difuzat LIVE de Antena 3 TEXT + VIDEO

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Interviu CNN cu presedintele Turciei, difuzat LIVE de Antena 3 TEXT + VIDEO

CNN International va difuza, incepand cu ora 23:00 ora Romaniei, un interviu exclusiv cu presedintele Turciei, Recep Tayip Erdogan. Interviul va fi difuzat LIVE de Antena 3. continuă pe Antena3

Presedintele Turciei: Voi aproba orice decizie va lua Parlamentul privind pedeapsa capitala

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat luni seara ca va adopta orice decizie va lua Parlamentul privind implementarea pedepsei capitale. Seful de stat turc a afirmat dupa puciul de vineri.

Sinteza Zilei: Razbunarea sultanului Erdogan VIDEO

Dupa ce o factiune a Armatei lipsita de sprijin din interiorul fortelor armate, dar si al populatiei, a esuat in tentativa de a prelua puterea de la Recep Erdogan si guvernul sau, presedintele, poreclit.

Momentul dramatic in care presedintele Turciei este anuntat de garda sa de corp cu privire la tentativa de lovitura de stat (VIDEO)

Presedintele turc Recep Tayyip Edogan a fost avertizat cu privire la tentativa de lovitara de stat din Turcia de catre una din garzile sale de corp, in timpul unei conferinte de presa, informeaza.

Angela Merkel, discutie telefonica cu presedintele Turciei. Ce au discutat cei doi lideri

Angela Merkel a avut o discutie telefonica luni cu presedintele turc, transmitandu-i acestuia ca Berlinul se opune reintroducerii pedepsei cu moartea in Turcia si ca un astfel de pas va.

Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a cerut azil in Germania. I s-a refuzat aterizarea la Istanbul

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ar fi incercat sa obtina azil in Germania, insa a fost refuzat, scrie news. ro, precizand ca informatia a fost dezvaluita de oficiali din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )