Libnet.ro
UNICEF

08:15

Momentul dramatic in care presedintele Turciei este anuntat de garda sa de corp cu privire la tentativa de lovitura de stat (VIDEO)

B1 B1,
 Momentul dramatic in care presedintele Turciei este anuntat de garda sa de corp cu privire la tentativa de lovitura de stat (VIDEO)

Presedintele turc Recep Tayyip Edogan a fost avertizat cu privire la tentativa de lovitara de stat din Turcia de catre una din garzile sale de corp, in timpul unei conferinte de presa, informeaza. continuă pe B1

Imagini socante: Momentul in care atentatorul de la Nisa este impuscat de politisti - VIDEO

Momentul in care soferul camionului care a intrat in plin in oamenii aflati pe esplanada Promenade des Anglais a fost ucis de politisti a fost surprins de un martor ocular. Autorul atentatului.

Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a cerut azil in Germania. I s-a refuzat aterizarea la Istanbul

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ar fi incercat sa obtina azil in Germania, insa a fost refuzat, scrie news. ro, precizand ca informatia a fost dezvaluita de oficiali din.

Imagini cu momentul in care zeci de soldati, sustinatori ai loviturii de stat, s-au predat pe podul de peste Bosfor, din Istanbul: Un amiral din armata turca, arestat (VIDEO)

Una dintre imaginile care au fost difuzate sambata dimineata de televiziunile internationale a fost aceea care surprinde momentul in care se predau aproximativ 50 de soldati care au sprijinit lovitura.

VIDEO SOC: Momentul in care Politia inconjoara camionul si il UCIDE pe TERORISTUL din NISA

Imagini din de joi noaptea in care se poate observa momentul in care camionul unde se afla teroristul care a comis atacul soldat cu 84 de morti au fost date publicitatii de RT. in clipul video.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )