Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a cerut azil in Germania. I s-a refuzat aterizarea la Istanbul

Antena3 Antena3,
Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a cerut azil in Germania. I s-a refuzat aterizarea la Istanbul

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ar fi incercat sa obtina azil in Germania, insa a fost refuzat, scrie news. ro, precizand ca informatia a fost dezvaluita de oficiali din. continuă pe Antena3

Cine este Fethullah Gulen, clericul acuzat de presedintele Recep Tayyip Erdogan ca ar avea legaturi cu tentativa de lovitura de stat din Turcia

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, sustine ca tentativa de lovitura de stat din tara sa este orchestrata de simpatizantii clericului musulman Fethullah Gulen, aflat in exil in SUA,.

Recep Tayyip Erdogan i-a acuzat pe organizatorii puciului ca au vrut sa il asasineze, bombardand hotelul unde era cazat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a acuzat pe organizatorii tentativei de lovitura de stat ca au vrut sa il asasineze, bombardand hotelul unde era cazat, relateaza AFP.

Lovitura de stat din Turcia: de ce armata considera ca Recep Tayyip Erdogan este o amenintare la adresa democratiei

Vineri dupa-amiaza, o factiune din armata turca a lansat o tentativa de lovitura de stat care viza rasturnarea guvernului presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Liderii acestei factiuni au pretins ca vorbesc in numele tuturor fortelor armate turce si ca.

Lovitura de stat in Turcia. Avionul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a aterizat la Istanbul. Primele declaratii

Avionul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a aterizat la Istanbul sambata dimineata, iar acesta a spus in prima declaratie ca nicio putere nu este deasupra vointei nationale. Acesta a fost primit de o multime de sustinatori pe aeroportul international Ataturk, din Istanbul.

Lovitura de stat in Turcia: Erdogan a cerut azil politic in Germania, dar a fost refuzat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan incearca sa obtina azil in Germania, dupa lovitura de stat de vineri noate din turcia. Germania l-a refuzat insa. El a incearcat sa obtina .

Erdogan va profita de lovitura de stat militara esuata pentru a-si intari puterea, sustine un apropiat al Angelei Merkel

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va profita de lovitura de stat militara esuata pentru a-si intari puterea, a avertizat Elmar Brok, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Bundestag si un apropiat al cancelarului german, Angela Merkel, transmite Reuters.

Secretul loviturii de stat din Turcia. Erdogan ar fi inscenat totul

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, ar fi putut inscena tentativa esuata de lovitura de stat produsa vineri noapte, potrivit unui scenariu prezentat sambata, la o Editie speciala, de la.

Victor Ponta il lauda din nou pe Erdogan: Merge mereu in ochiul uraganului, in loc sa fuga sau sa se ascunda

Victor Ponta a reluat criticile la adresa fascistilor din Romania care il critica pe seful statului turc, Recep Tayyip Erdogan, afirmand ca sunt o secta mai obtuza decat talibanii si mai lipsita de scrupule decat ISIS, in timp.

Momentul dramatic in care presedintele Turciei este anuntat de garda sa de corp cu privire la tentativa de lovitura de stat (VIDEO)

Presedintele turc Recep Tayyip Edogan a fost avertizat cu privire la tentativa de lovitara de stat din Turcia de catre una din garzile sale de corp, in timpul unei conferinte de presa, informeaza.

Presupusi sustinatori AKP, partidul lui Recep Tayyip Erdogan, au decapitat un militar la Istanbul

Mai multe fotografii si inregistrari video distribuite pe retelele de socializare arata presupusi sustinatori ai partidului de guvernare din Turcia, AKP, decapitand un militar pe unul dintre podurile peste Bosfor, din Istanbul, relateaza The.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )