Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sinteza zilei: Mircea Toader, vila de 2 milioane de euro de la primarul Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Mircea Toader, vila de 2 milioane de euro de la primarul Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, detaliile unui tun imobiliar inlesnit de Traian Basescu, in 2001, pe vremea cand era primarul Capitalei. Potrivit dezvaluirilor prezentate . continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Ultimele zile ale regimului Basescu. Psiholog: GESTURI DISPERATE ale unui om obsedat de propriul sau sfarsit

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, cateva dintre cele mai cunoscute dovezi exprimate in public de Traian Basescu, de asmutire impotriva lui Dan Voiculescu, a trustului.

Sinteza Zilei: Ladislau Boloni cere conditii de detentie umane pentru Jean Padureanu

Fostul mare jucator al Stelei, Ladislau Boloni, a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, despre decizia de a interveni in favoarea lui Jean Padureanu, condamnat la 3 ani si patru luni de inchisoare.

Un aparat de tip pacanele genereaza un venit de 1000 euro/luna (studiu). Intreaga industrie a jocurilor de tip slot-machine si a pariurilor a generat 709 milioane Euro din PIB

Un aparat de tip pacanele genereaza un venit de 1000 euro/lunar, iar intreaga industrie a jocurilor de tip slot-machine si a pariurilor in cota fixa a generat 709 milioane Euro din PIB-ul Romaniei, creand 38. 500 locuri de munca in 2012, se arata in studiul Impactul economic al sectorului jocurilorsi pariurilor in cota fixa, realizat de compania PwC Romania. vezi studiul in atasament). Potrivit documentului, industria jocurilor a inregistrat o contributie la bugetul de stat de 333 milioane Euro sub forma de taxe si impozite.

CNADNR se pregateste pentru iarna. Cheltuie 40 milioane euro pe utilaje pentru deszapezire si de salvare

CNADNR beneficiaza de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a.

CNADNR are 40 milioane euro pentru achizitia de utilaje pentru deszapezire

CNADNR dispune de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a anuntat, marti, Dan Sova, ministrul.

Doua companii auto din Vestul Europei vor sa investeasca 75 milioane euro in Romania

Doua companii auto din Vestul Europei sunt interesate sa faca investitii in Romania, in valoare totala de circa 75 milioane euro, care vor genera in prima faza circa 170 de locuri de munca, a declarat Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM), organizatia ce reprezinta pe plan local interesele producatorilor auto si ale furnizorilor de componente.

Remus Borza: Listarea Hidroelectrica va genera infuzie de capital de 300-500 milioane euro

Remus Borza, Administratorul judiciar al Hidroelectrica, a angajat directorul care va coordona procesul de listare a companiei pe bursa si estimeaza ca aceasta operatiune va genera o infuzie de capital de 300-500 milioane euro, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Insolventa RAAN: Cum ar putea administratorul judiciar TudorAsociatii sa primeasca un onorariu de 13 milioane de euro

TudorAsociatii ar putea beneficia, in calitate de administrator judiciar, de un onorariu mai mult decat generos in urma procesului de insolventa de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN): circa 60 milioane de lei. Potrivit unui document inclus in Planul de Reorganizare a activitatii RAAN intocmit de TudorAsociatii, a fost previzionat un onorariu variabil de 54,15 milioane de lei circa 12 milioane de euro), la care se adauga un onorariu fix de 6 milioane de lei 1,3 milioane euro), sume calculate pentru o perioada de trei ani de insolventa. Contactata de HotNews. ro, casa de insolventa TudorAsociatii sustine ca suma certa este doar de 16. 101 lei, respectiv aproximativ 3. 000 euro. La acesta se adauga onorariul fix in suma de 30. 000 euro/lunar, mai precizeaza TudorAsociatii.

Veniturile Orange in Romania au crescut cu 4,9% pana la 230 milioane euro, iar numarul clientilor a depasit 10,3 milioane (n.a SIM-uri valabile) in primele trei luni din 2014

Veniturile inregistrate de Orange Romania in primele trei luni ale anului 2014 au fost de 230 milioane de euro, in crestere cu 4,9% fata de perioada similara a anului trecut, pe baza comparabila, a anuntat marti liderul pietei locale de telefonie mobila. La 31 martie 2014 Orange avea 10. 000 de clienti n. a SIM-uri valabile), in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand operatorul a raportat 10. 262 de clienti.

Schimburile comerciale romano-pakistaneze, in crestere pana la 93 milioane euro in 2013

Nivelul schimburilor bilaterale romano-pakistaneze a crescut, in 2013, pana la circa 93,4 milioane de euro, dintre care 75 de milioane de euro au insemnat exporturile Romaniei, a declarat, astazi, Irina Papadache, sefa Oficiului de relatii externe a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )