Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei. Noi documente explozive despre afacerile lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Noi documente explozive despre afacerile lui Mircea Basescu

Mihai Gadea a continuat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei dezvaluirile referitoare la afacerile fratelui presedintelui Basescu, Mircea Basescu. Sinteza Zilei: Dezvaluiri despre afacerile lui. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Dezvaluiri despre afacerile lui Mircea Basescu

Mihai Gadea a dezvaluit duminica, la Sinteza Zilei, afacerile necurate ale lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. De mai bine de doi ani, firmele fratelui prezidential merg pe pierderi. Din.

Premierul Ponta, la Sinteza Zilei: Nu cred ca Antonescu are o intelegere cu Basescu. Vreau sa ramanem impreuna si sa facem ce am promis

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Primul ministru al Romaniei a vorbit despre cele mai importante evenimente politice ale momentului.

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat.

Sinteza zilei: Trei copii ramasi fara mama au nevoie de ajutorul tau

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, si povestea impresionanta a trei copii din Mures care, ramasi fara mama, viseaza la un Craciun mai frumos, un Craciun intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3133 seconds )