Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sinteza zilei. Un pilot experimentat rupe tacerea in cazul fumului de la bordului avionului Ryanair

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Un pilot experimentat rupe tacerea in cazul fumului de la bordului avionului Ryanair

A fost fum si panica, marti, la bordul unui avion Ryanair care trebuia sa zboare pe ruta Bucuresti - Londra. continuă pe Antena3

Cu ce suma se vand minorele in Italia. Un proxenet roman rupe tacerea

Se stie ca odata cu deschiderea granitelor Romaniei, afacerile interlopilor au crescut, iar fenomenul traficului de fiinte umanenu mai este de mult un subiect ascuns nimaui. Cu ce suma se vand minorele in Italia. Un proxenet roman rupe tacerea in Italia, zeci de mii de femei ajung sa fie exploatate, iar jumatate din prostituatele de .

Armin Nicoara rupe tacerea. Ce s-a intamplat intre el si Vladuta Lupau: Pentru mine, a fost pe primul loc!

Vladuta Lupau ar fi trait o intensa poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicala. in prezent, Armin Nicoara a decis sa faca lumina si sa ofere detalii nestiute. Tanarul artist si cea supranumita si regina YouTube-ului ar fi avut o relatie care s-a terminat brusc si care s-ar fi consumat pe parcursul a .

Victima primarului care a platit 100 de lei unor proxeneti pentru o minora, rupe tacerea. Dezvaluiri cutremuratoare

Satenii din comuna Mogosesti Siret au aflat cu stupoare de la TV despre ispravile primarului lor. Desi se declara multumiti in mare parte de activitatile lui edilitare, acestia nu au privit cu ochi buni ce au auzit de pe la televizuni despre Damian Butnariu. Victima primarului care a platit 100 de lei unor proxeneti pentru .

Sinteza zilei. Sondajul de opinie al anului. Suprize majore!

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, un vox populi privind cele mai fierbinti subiecte politice ale momentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )