Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sinucigasul din Bistrita, care a vrut sa isi arunce in aer familia, planuise totul in amanunt. Detalii socante descoperite de anchetatori

Antena3 Antena3,
Sinucigasul din Bistrita, care a vrut sa isi arunce in aer familia, planuise totul in amanunt. Detalii socante descoperite de anchetatori

Sinucigasul din Bistrita care a incercat sa isi ucida familiaa lasat bilete de adio inainte sa se arunce pe geam. Se pare ca intentia barbatului de a se sinucide nu a fost un impuls de moment. continuă pe Antena3

Sinucigasul din Bistrita care a vrut sa-si omoare familia a murit la spital. Barbatul a ticluit un plan diabolic pentru a o ucide pe femeia care voia sa puna capat relatiei

Barbatul de 51 de ani care a sarit de la etajul 4 al unui bloc din Bistrita si a aruncat in aer apartamentul in care locuia a murit la spital, unde a fost transportat in stare grava. Partenera lui de viata, care a fost ranita de suflul deflagratiei, a fost externata. Politia a schimbat incadrarea faptelor, facandu-se cercetari pentru tentativa de omor, omor din culpa si distrugere.

Explozia de la Bistrita: Barbatul care a produs deflagratia a vrut sa si omoare fiica si iubita politist

Barbatul din Bistrita care s-a aruncat de la etajul patru, incercand sa se sinucida, a improvizat o instalatie exploziva pentru a arunca in aer apartamentul in momentul in care ar fi intrat fiica sau concubina sa. Surse din ancheta au declarat ca acesta lucra in Armata, iar iubita sa in Politie, scrie Mediafax.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Militarul care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Militarul care s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a aruncat de la.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Fostul angajat MApN care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Fostul angajat MApNcare s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a.

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Prima tara din lume care va avea transport public gratuit

Luxemburg va deveni in curand prima tara din lume care va face transportul public in comun gratis, in urma unui plan elaborat de guvernul de coalitie reales, care este condus de Xavier Bettel, relateaza site-ul.

Luxemburg- prima tara din lume care va face transportul public gratuit

Luxemburgul va deveni prima tara din lume care va face transportul public gratuit. Tarifele pe trenuri, tramvaie si autobuze vor fi eliminate in vara urmatoare, conform planurilor guvernului de coalitie reales, condus de Xavier Bettel, care a fost depus juramantul pentru preluarea functiei de prim-ministru miercurea trecuta, relateaza The Guardian.

Un barbat din Gorj a vrut sa-si calce fosta iubita cu masina, insa ce a urmat intrece orice imaginatie. Dar nici macar asta nu l-a oprit!

Un tanar din Gorj, care isi urmarea fosta iubita de mai multe luni pentru a o calca cu masina, a fost spulberat de un tren. Desi a fost lovit de locomotiva, barbatul a scapat miraculos si a continuat sa.

Cine este barbatul care a provocat explozia din Bistrita. Sorin avea o fiica de 17 ani

Barbatul care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Bistritase numea Sorin Patrascu si era originar din Bucuresti. Sorin fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta.

Un tanar din Bistrita s-ar fi sinucis in ziua sentintei de divort. Andrei a intrat cu masina intr-un stalp

Un tragic accident rutier a avut loc, marti seara,in orasul Bistrita, chiar in apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Un tanar a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )