Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sistemul nostru bancar - de doua ori mai profitabil decat media europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul nostru bancar - de doua ori mai profitabil decat media europeana

Sistemul bancar din tara noastra are o rata de profitabilitate de doua ori mai mare fata de nivelul mediu al rentabilitatii bancilor europene, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Declinul PIB-ului Japoniei in trimestrul patru din 2014, mai redus decat s-a estimat initial

Declinul PIB-ului Japoniei in trimestrul patru din 2014 a fost mai redus decat s-a estimat initial, dar consumul privat a ramas slab, subliniind dificultatile cu care se confrunta premierul Shinzo Abe in restabilirea cresterii, pe fondul turbulentelor externe, transmit Reuters si AP.

Femeile economisesc mai mult decat barbatii si platesc facturile direct din cont

Femeile care apeleaza la serviciile Bancii Comerciale Romane BCR) tranzactioneaza mai des si mai mult cu cardul la POS, incaseaza venituri in cont cu o mai mare regularitate decat barbatii si sunt mari amatoare de cumparaturi offline si online, arata datele actualizate ale companiei, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

INS: Populatia feminina este mai imbatranita decat cea masculina cu 3,1 ani

Populatia feminina este mai 'imbatranita ' decat cea masculina cu 3,1 ani, varsta medie feminina fiind de 45,1 ani, informeaza, luni, Institutul National de Statistica INS).

Bankingnews: UniCredit Bank testeaza un credit ipotecar cu optiune de dare in plata, cu avans si costuri mai mari decat produsul standard

UniCredit Bank testeaza in cadrul agentiilor proprii un nou produs de creditare imobiliara, care prevede darea in plata, ca urmare a preconizatei aprobari de catre parlamentari a actului normativ care va reglementa pe piata bancara romaneasca conceptul de datio in solutum, scrie publicatia electronica Bankingnews. ro. Noul credit ipotecar este disponibil in lei si se diferentiaza fata de imprumutul standard nu numai prin optiunea pe care clientul o are de a da in plata bunul imobil in cazul in care nu-si mai poate plati ratele, ci si prin valoarea avansului, care difera in functie de destinatia imprumutului.

Wizz Air si Ryanair vand bilete de la 8 euro, mai ieftine decat un bilet la CFR: unde poti zbura dus-intors cu 80 lei

Wizz Air si Ryanair, cele mai mari companii low-cost din Europa, vand bilete de la 8 euro catre Italia si Belgia, in martie si aprilie. Iata mai exact cand poti zbura cu cativa lei catre unele dintre cele mai vizitate orase europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )