Libnet.ro
UNICEF

15:45

Site-ul reportervirtual.ro lanseaza o noua varianta cu o grafica moderna si aerisita

B1 B1,
Site-ul reportervirtual.ro lanseaza o noua varianta cu o grafica moderna si aerisita

Site-ul reportervirtual. ro lanseaza o noua varianta, care va rula in paralel cu actuala varianta pentru cateva zile. Noul Reporter Virtual vine cu o grafica moderna, aerisita, adaptata noilor tendinte . continuă pe B1

Noua varianta a site-ului ReporterVirtual.ro va fi online joi, 28 noiembrie

De joi, 28 noiembrie, cititorii reportervirtual. ro vor putea intra pe noua varianta beta) a site-ului, anunta publicatia de media. Varianta beta va fi online timp de cateva zile, simultan cu actuala varianta a Reporter Virtual.

Pe site-ul Guvernului nu mai exista decat Guvernul Ponta

Guvernul si-a modificat site-ul, dar a sters complet arhiva ce continea activitatea tuturor premierilor anteriori. Primele informatii coincid cu prima zi de mandat a lui Victor Ponta.

Varianta beta a ReporterVirtual.ro va fi online de joi, 28 noiembrie

De joi, 28 noiembrie, cititorii reportervirtual. ro vor putea intra pe varianta beta a site-ului, anunta publicatia de media. Varianta beta va fi online timp de cateva zile, simultan cu actuala varianta a Reporter Virtual.

VIDEO Parodie la celebrul spagat al lui Jean Claude Van Damme realizata in pur stil moldovenesc pentru site-ul uaiuai.ro

Un grup de tineri din Bacau a filmat un videoclip-parodie la celebra reclama realizata de Jean Claude Van Damme pentru camioanele Volvo.

Ce se intampla cand un chirurg spune adevarul despre spitalul in care lucreaza

Un mesaj dur publicat in urma cu aproape o saptamana pe site-ul telegrama. ro) de chirurgul Dan Oprea de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti a determinat Ministerul Sanatatii sa initieze o ancheta in privinta conditiilor din acest spital. Nu am cum sa raman impasibil, a spus ministrul Eugen Nicolaescu, precizand in acelasi timp ca nu intelege de ce chirurgul nu a sesizat conducerea spitalului. Managerul Spitalului de Urgenta din Ploiesti, aflat in subordinea Consiliului Judetean Prahova, a declarat pentru Digi 24 ca domnul doctor ne-a trimis o adresa in care ne spune ca este obosit fizic si psihic si ca nu a mai dorit sa intre in garzi. Organizatiile profesionale ale medicilor si asistentilor au anuntat ieri suspendarea grevei generale programate pentru 28 noiembrie.

VIDEO. Taxi si Mihaela Radulescu lupta impotriva violentei asupra femeilor.

Trupa Taxi a lansat, luni, o piesa prin care atrage atentia asupra violentei domestice, in contextul Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei impotriva Femeilor. Melodia Tacerea din ochi prezinta povestea unei femei abuzate de sotul ei, rol jucat de vedeta Mihaela Radulescu. Trupa a lansat si site-ul tacereadinochi. ro, dedicat femeilor care se confrunta cu violenta domestica. Femeile pot gasi informatii utile despre adaposturi si ordinul de protectie. Clipul a fost regizat de .

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )