Libnet.ro
UNICEF

10:00

Site-urile mobile, o necesitate! Cati romani cumpara de pe tablete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Site-urile mobile, o necesitate! Cati romani cumpara de pe tablete

Procentul persoanelor care cumpara online folosind tableta s-a triplat in ultimul an, 16,9% dintre clientii de pe internet folosind astfel de dispozitive, in timp ce utilizarea telefoanelor inteligente smartphones) in procesul de achizitie a urcat cu. continuă pe Wall-Street Ro

Site-urile mobile, o necesitate. Cati romani cumpara de pe tablete

Procentul persoanelor care cumpara online folosind tableta s-a triplat in ultimul an, 16,9% dintre clientii de pe internet folosind astfel de dispozitive, in timp ce utilizarea telefoanelor inteligente smartphones) in procesul de achizitie a urcat cu aproape 5 procente pana la 19,2%, arata un studiu realizat de compania de cercetare de marketing Daedlaus Millward Brown in luna februarie a acestui an.

Kremlinul filtreaza informatia de pe site-urile opozantilor.

Accesul la trei dintre principalele site-uri critice fata de Kremlin, dar si la un blog al opozantului Aleksei Navalnii, era blocat vineri, la ordinul Autoritatii ruse pentru controlul media, relateaza AFP, conform Medifax. Blogul opozantului a fost introdus pe lista site-urilor blocate deoarece acesta este plasat sub arest la domiciliu de luna trecuta si nu are dreptul sa utilizeze Internetul, se arata intr-un comunicat emis de Roskomnadzor, Autoritatea de supraveghere a mediae ruse. In .

Studiu: Aproape 1 din 5 romani cumpara online de pe tableta

Procentul persoanelor care cumpara online folosind tableta s-a triplat in ultimul an, 16,9% dintre clienti folosind astfel de dispozitive, in timp ce utilizarea telefoanelor inteligente smartphones) in procesul de achizitie a urcat cu aproape 5.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )