Libnet.ro
UNICEF

07:01

Situatia din Crimeea este complexa. Comandantii navelor aveau ordin sa deschida focul, dar nu l-au respectat

Antena3 Antena3,
Situatia din Crimeea este complexa. Comandantii navelor aveau ordin sa deschida focul, dar nu l-au respectat

Comandantii navelor militare ucrainene stationate in porturi din Crimeea primisera ordinul de a deschide focul spre fortele ruse, dar nu l-au respectat, a declarat Ministerul ucrainean al Apararii, citat de. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Berlinul s-a aratat surprins de paralela facuta de Putin intre reunificarea germana si situatia din Crimeea

Germania si-a exprimat surprinderea fata de comparatia facuta de presedintele rus Vladimir Putin intre reunificarea germana si situatia din Crimeea. Oficialii de la Berlin au calificat aceasta paralela drept.

Ministrul japonez de Externe nu isi anuleaza vizita la Moscova, dar urmareste evenimentele ...

Ministrul japonez de Externe, Fumio Kushida, a declarat joi ca nu intentioneaza sa-si anuleze vizita in Rusia, in luna aprilie, si va discuta cu omologul sau rus, Sergei Lavrov, despre situatia din Crimeea, anunta ITAR-TASS. Pana acum nu exista schimbari in agenda, a spus Kushida intr-o conferinta organizata in capitala Japoniei, adaugand ca situatia este in continua schimbare, iar Tokio urmareste desfasurarea evenimentelor. Dupa ce Rusia a semnat actul de anexare a Crimeei, pe 18 martie, .

UPDATE. Membrii unor militii proruse AU OCUPAT iNCA O BAZA MILITARA DIN CRIMEEA

UPDATE 17:50 - Membri ai unor militii proruse au ocupat, sambata, cu blindate si arme automate, inca o baza din Crimeea, in apropiere de Sevastopol, tragand focuri de avertisment, informeaza AFP. Vehicule.

Voronin: Episodul din Crimeea nu se va repeta in Transnistria.

Liderul comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat, joi, ca nu crede ca scenariul din Crimeea se poate repeta in Transnistria, relateaza UNIMEDIA, conform Digi 24. El a precizat ca, in intrevederile cu Vladimir Putin, presedintele rus l-a asigurat ca respecta integritatea teritoriala a Moldovei. Episodul din Crimeea nu se va repeta in Transnistria. Sunt diferente intre Crimeea si Transnistria. Acolo locuitorii au decis prin referendum, nu altfel. Nu se compara un caz cu .

Rusia anunta ca steagurile sale sunt arborate pe 189 de unitati militare ucrainene din Crimeea

Rusia are in prezent arborate steagurile sale pe 189 de obiective militare din Crimeea, a anuntat Ministerul rus al Apararii duminica, la doua zile dupa ce presedintele Vladimir Putin a semnat legea care ratifica anexarea peninsulei la Rusia, transmite Reuters.

Tatarii din Crimeea solicita dizolvarea militiilor proruse.

Adunarea traditionala a Tatarilor din Crimeea, Medjlis, a indemnat vineri noile autoritati din peninsula, alipita Rusiei, sa dezarmeze militiile proruse si sa repuna in activitate politia, relateaza Mediafax. Medjlis anunta un numar tot mai mare de incidente si amenintari vizand comunitatea tatara, de confesiune musulmana, care reprezinta 12-15% din populatia Crimeei, intr-un apel la respectarea drepturilor omului si libertatilor adoptat joi si publicat vineri pe site. Adunarea cere noilor .

Cameron: Referendumul din Crimeea a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului.

Premierul britanic David Cameron a avertizat, vineri, Kremlinul ca Rusia s-ar putea confrunta cu consecinte grave daca va trimite trupe in estul Ucrainei dupa referendumul din Crimeea, informeaza Reuters, conform Mediafax. Citeste si: Comisia de la Venetia: Referendumul pentru alipirea Crimeei la Rusia, neconstitutional De cand ne-am intalnit ultima data in cadrul Consiliului European), un referendum fals si ilegal a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului, iar Rusia a dorit anexarea .

Fortele militare de auto-aparare din Crimeea vor intra OFICIAL in armata rusa

Asa numitele forte de auto-aparare teritoriala din Crimeea, cele care au avut un rol cheie in asigurarea securitatii din regiune, vor fi inregimentate in randul armatei ruse, a anuntat un parlamentar de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )