Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO. continuă pe Hotnews

Situatia din Crimeea este complexa. Comandantii navelor aveau ordin sa deschida focul, dar nu l-au respectat

Comandantii navelor militare ucrainene stationate in porturi din Crimeea primisera ordinul de a deschide focul spre fortele ruse, dar nu l-au respectat, a declarat Ministerul ucrainean al Apararii, citat de.

Berlinul s-a aratat surprins de paralela facuta de Putin intre reunificarea germana si situatia din Crimeea

Germania si-a exprimat surprinderea fata de comparatia facuta de presedintele rus Vladimir Putin intre reunificarea germana si situatia din Crimeea. Oficialii de la Berlin au calificat aceasta paralela drept.

Ministrul japonez de Externe nu isi anuleaza vizita la Moscova, dar urmareste evenimentele ...

Ministrul japonez de Externe, Fumio Kushida, a declarat joi ca nu intentioneaza sa-si anuleze vizita in Rusia, in luna aprilie, si va discuta cu omologul sau rus, Sergei Lavrov, despre situatia din Crimeea, anunta ITAR-TASS. Pana acum nu exista schimbari in agenda, a spus Kushida intr-o conferinta organizata in capitala Japoniei, adaugand ca situatia este in continua schimbare, iar Tokio urmareste desfasurarea evenimentelor. Dupa ce Rusia a semnat actul de anexare a Crimeei, pe 18 martie, .

VIDEO Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice, despre cum a facut cunostinta cu Victor Ponta: L-am cunoscut putin din intamplare pe Victor Ponta, in 2012 cand nu era premier, in SUA

L-am cunoscut pe premier putin din intamplare. Dl Ponta a venit intr-o vizita de lucru in SUA - n. red) in 2012 si s-a intalnit, din cate stiu eu, cu foarte multi economisti si a cerut sfaturi referitoare la cateva masuri pe care urma sa le ia ca viitor prim-ministru, pentru ca nu era in acel moment premier. Am fost si eu invitata pentru ca intalnirea avea loc la American Entreprises Institute, unde eu lucrasem inainte. Acolo am avut o discute cu dl Ponta si mi-a propus sa colaboram. Am colaborat circa un an si jumatate inainte si dupa ce a devenit premier, dar mi-am dat seama la un moment dat ca ajutorul meu de acolo e foarte limitat, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

UPDATE. Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, relateaza Mediafax. Grenade asurzitoare au fost utilizate in cursul atacului si s-au auzit rafale de arme automate, a declarat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP. Seleznev a mai declarat ca nu detine informatii despre situatia echipajului, deoarece nu se afla in legatura cu acesta. Intr-un mesaj postat pe .

Ucraina a pierdut controlul asupra unei nave de razboi din Crimeea.

Un grup de persoane inarmate a preluat joi controlul asupra unei corvete ucrainene, Ternopil, ancorata la Sevastopol, relateaza Mediafax. Grenade asurzitoare au fost utilizate in cursul atacului si s-au auzit rafale de arme automate, a declarat Vladislav Seleznev, un purtator de cuvant al Ministerului ucrainean al Apararii in Crimeea pentru AFP. Seleznev a mai declarat ca nu detine informatii despre situatia echipajului, deoarece nu se afla in legatura cu acesta.

VIDEO Crin Antonescu despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca patridul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

VIDEO Crin Antonescu, despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca partidul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

Victor Ponta: Vrem sa acceleram intrarea Republicii Moldova in UE

Victor Ponta a declarat in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 ca actualul context international reprezinta cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune de dupa 1989. Premierul.

Marian Turbatu, despre legaturile cu Victor Ponta: Au fost niste cabinete asociate din care am facut parte (VIDEO)

Marian Turbatu, denuntatorul presedintelui CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat in exclusivitate pentru postul B1 TV ce legaturi are cu premierul Victor Ponta. intr-un fel sau altul, au fost niste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )