Libnet.ro
UNICEF

06:45

Situatie critica la Institutul Matei Bals din Capitala. Limita a fost depasita

Antena3 Antena3,
Situatie critica la Institutul Matei Bals din Capitala. Limita a fost depasita

Jurnalista Oana Zamfir a prezentat in cadrul emisiunii Exces de putere realizata de Adrian Ursu, situatia critica de la Matei Bals. continuă pe Antena3

Video. Imagini sfasietoare la Institutul Matei Bals din Capitala. Pacientii zac pe holuri si primesc oxigen pentru a supravietui

Previziunile sumbre ale specialistilor s-au adeverit mai devreme decat am fi crezut vreodata. Avem dovada vie ca spitalele nu mai fac fata, iar pacientii sunt tinuti pe holuri cu tubul de oxigen langa ei. Recent, un martor prezent in Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a facut publice imaginile care descriu cel mai bine realitatea .

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Pacientii COVID-19 primesc tratament cu oxigen pe holurile unitatii medicale, in paturi improvizate (VIDEO)

Intre timp imagini dramatice apar de la Institutul Matei Bals din Capitala. Acolo unde din cauza faptului ca nu mai sunt locuri pe sectia de terapie Intensiva, oamenii sunt tratati pe paturi de campanie, sau sunt.

VIDEO: Situatie critica la Matei Bals: pacienti cu Covid-19, tratati pe holuri

Capacitatea de tratare a bolnavilor infectati cu Covid-19 la Institutul Matei Bals din Bucuresti e.

FOTOVIDEO Terapia Intensiva s-a mutat pe holuri. Imagini dramatice din Institutul Matei Bals: Pacienti cu COVID-19 conectati la oxigen direct pe holul spitalului

Pacienti cu COVID-19 sunt intinsi pe paturi de campanie sau conectati la oxigen direct pe holul Institutului Matei Bals din Bucuresti, din cauza ca in sectia de Terapie Intensiva si in saloane nu mai sunt locuri. Imagini dramatice din Institutul Bals au fost publicate in mediul online de un tanar din Bucuresti infectat cu coronavirus. Vedem o realitate a acestor zile si situatia nu e numai la Matei Bals, a comentat medicul Adrian Marinescu.

Terapia intensiva, pe holuri de spital: imaginile de la Matei Bals, ca sa intelegi gravitatea pandemiei

Un set de imagini de la Institutul Matei Bals din Bucuresti au devenit virale, la cateva ore dupa ce au fost postate pe Facebook de catre un pacient infectat cu noul coronavirus. Cam asa.

Imaginile dezastrului de la Matei Bals. Pacienti COVID-19, tratati pe holuri pentru ca nu mai au loc in saloane FOTO VIDEO

Imagini de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care pacientii stau pe scaune si primesc oxigen sau stau pe paturi de campanie pe holuri au fost postate pe Facebook, alaturi de comentariul Terapia intensiva s-a mutat pe holuri, explicatia medicului infectionist Adrian Marinescu fiind ca aceasta este realitatea acestor zile, iar situatii similare exista si in alte unitati medicale.

Medicul Adrian Marinescu, despre imaginile in care pacientii sunt tratati pe holuri: De cand am avut peste 1.000 de cazuri in Capitala, a devenit un lucru care se intampla aproape zilnic

Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Bucuresti, a vorbit, la Digi24, despre imaginile aparute pe o retea de socializare, in care bolnavii de Covid sunt tratati pe holuri pentru ca nu.

Medicul care a filmat imaginile cutremuratoare de pe holurile Spitalului Matei Bals socheaza din nou: Acesta este semnalul care trebuie tras

In urma cu doua zile, niste poze si filmulete surprinse in Spitalul Matei Bals, din Bucuresti, au infricosat o tara intreaga. Acele imagini au reusit, dupa parerea multor persoane, sa surprinda cel mai bine realitatea zilelor noastre. Pacientii cu COVID-19 primesc tratament pe holurile spitalelor, sistemul medical fiind la un pas distanta de colaps. Recent, .

Dr. Adrian Marinescu: Masurile usoare nu vor opri bulgarele care se rostogoleste!

Medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a vorbit despre restrictiile actuale care nu duc la o scadere a numarului crescut de cazuri COVID. Oamenii interactioneaza din Bucuresti in zonele care sunt in carantina si invers, si atunci e greu sa tii aceste masuri. E clar ca asa se intampla!, a spus medicul, in exclusivitate la Antena 3.

Actorul Gheorghe Visu, internat la Institutul Matei Bals dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19

Actorul Gheorghe Visu s-a infectat cu COVID-19 si este sub tratament medical.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )