Libnet.ro
UNICEF

19:15

Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Situatie critica la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota, din Capitala: jumatate din personalul medical unitatii medicale a fost depistat cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Situatie critica la Spitalul Gerota. Dumitru Coarna: 50% din cei care au fost testati, rezultat pozitiv

Situatie critica la Spitalul Dimitrie Gerota. Zeci de persoane ar fi fost testate pozitiv, a spus Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor.

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

EXCLUSIV Situatie dramatica la Gerota! Ce se intampla, de fapt, dupa internarea lui Nelu Lupu

Au trecut zece zile de cand spitalul Dimitrie Gerota a intrat in carantina, dupa ce fostul comisar-sef al Politiei Capitalei, Nelu Lupu, a fost confirmat pozitiv cu Coronavirs. Barbatul se internase pentru probleme cardiace si a ascuns faptul ca se intorsese recent dintr-o vacanta pe care o petrecuse cu amanta in Israel. EXCLUSIV Situatie dramatica .

Ministerul Sanatatii: 22 de cadre medicale de la spitalul Gerota au coronavirus La unitatea medicala ajunsese fostul ofiter MAI care a mintit autoritatile (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca in ultimele doua zile 22 de cadre medicale de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota au fost depistate pozitiv cu noul.

CORONAVIRUS |inca 7 cazuri noi la spitalul Gerota, din cauza fostului ofiter MAI care a ascuns ca a fost plecat in Israel

7 cazuri noi de coronavirus au fost descoperite marti noaptea la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, numarul total al infectatilor din pricina fostului sef adjunct al Politiei Capitalei ajungand astfel la 49 de.

Dupa intrarea in vigoare a starii de urgenta, tot Spitalul Victor Babes din Timisoara va putea fi eliberat complet pentru a primi doar cazurile de coronavirus - medic

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara ar putea fi eliberat complet, pentru a putea creste la maximum capacitatea de primire a cazurilor de coronavirus, iar persoanele internate, care au alte patologii, vor fi transferate in spatii din alte unitati medicale, a declarat duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Virgil Musta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )