Libnet.ro
UNICEF

07:45

Situatie de CRIZA iN PARANG! Mai multe persoane, SURPRINSE DE AVALANSA! (VIDEO)

B1 B1,
Situatie de CRIZA iN PARANG! Mai multe persoane, SURPRINSE DE AVALANSA! (VIDEO)

Situatie de criza in Masivul Parang! Mai multe persoane au fost surprinse, vineri, de avalansa sub Varful Carja. Salvamontistii anunta ca una dintre persoane este data. continuă pe B1

Situatie de CRIZA iN PARANG! Mai multe persoane, SURPRINSE DE AVALANSA! Un barbat a murit (VIDEO)

UPDATE: Barbatul disparut in avalansa din Muntii Parang nu a mai putut fi salvat. Erau echipati corespunzator cu senzori de avalansa. Cei trei care au scapat au incercat sa-l.

Noi audieri in cazul mortii actritei Stela Popescu. Mai multe persoane apropiate actritei au ajuns in fata procurorilor

Noi audieri in cazul mortii actritei Stela Popescu. Mai multe persoane apropiate actritei au ajuns in fata procurorilor in ultimele zile pentru a da detalii despre ultimele clipe din viata.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Mai multe proteste sunt anuntate de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, in Piata Victoriei, dar si in Alba Iulia

Mai multe proteste sunt anuntate pe retelele de socializare, pentru vineri, de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militara, dar si in Piata Victoriei din Bucuresti, precum si in Alba Iulia. Primul protest este anuntat pentru ora 9. 00, la Arcul de Triumf, sub titlul Ne cerem tara inapoi nextlevel.

Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Afla ce este bursa de valori si cum sa joci la bursa cu mai multe sanse de castig in 2018.

Sapte moldoveni, retinuti in Italia in timpul unui botez. Acestia ar fi comis mai multe jafuri din magazine VIDEO

Sapte moldoveni cu varste cuprinse intre 22 si 37 de ani au fost retinuti de catre politia italiana, iar alti doi au fost dati in cautare pentru mai multe furturi din baruri si magazine din orasul Parma. La operatiunea de retinere au participat circa 50 de politisti. Oamenii legii au dat buzna intr-un local din orasul Reggio Emilia,unde sase dintre cetatenii Republicii Moldova sarbatoreau botezul copilului unuia dintre ei.

Functionarii APIA Dambovita protesteaza de mai multe zile

Angajatii APIA Dambovit protesteaza de mai multe zile, nemultumiti ca de la 1 ianuarie le vor fi reduse salariile cu sume cuprinse intre 700 si 2. 800 de lei. O alta nemultumire a salariatilor din Angentiile de Plati in Agricultura este ca cei din birourile judetene castiga mult mai putin decat cei care lucreaza la Bucuresti.

Ce omoara o relatie si cum ajungem sa fim singuri in cuplu. Cum putem depasi acesta situatie fara sa ajungem la divort

Tot mai multe persoane sunt singure in cuplu si de cele mai multe ori nu isi pun intrebarea cum au ajuns in aceasta situatie. Psihologii sustin ca putem rezolva aceasta situatie doar comunicand cu partenerul de viata.

Accident grav in judetul Brasov. Sunt mai multe victime

Un accident rutier intre doua autoturisme, soldat cu patru persoane ranite, s-a produs, miercuri, pe DN 1 la iesirea din localitatea Persani spre Brasov, informeaza purtatorul de cuvant al ISU.

La Buzau va fi construita o sala de sport pentru elevi cu dizabilitati din mai multe zone ale tarii

Consiliul Judetean Buzau a aprobat, luni, constructia unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati din Buzau si judetele limitrofe. Complexul va avea o capacitate de 145 de persoane, investitia fiind estimata la 13,1 milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )