Libnet.ro
UNICEF

00:07

Slujbe pentru dezlegarea situatiei economice: Sectantii din Cluj Napoca promit rugaciuni si invataturi pentru a scapa de prezenta unui rau in viata dvs economica (FOTO)

B1 B1,
Slujbe pentru dezlegarea situatiei economice: Sectantii din Cluj Napoca promit rugaciuni si invataturi pentru a scapa de prezenta unui rau in viata dvs economica (FOTO)

Centrul de Ajutor Spiritual din Cluj Napoca tine slujbe pentru dezlegarea situatiei economice. Astfel, in oras au inceput sa apara afise care indeamna oameni aflati in impas financiar la o reuniune luni, la. continuă pe B1

Enoriasi revoltati: Un preot paroh din Cluj si-a ingropat sotia in curtea bisericii dintre blocuri

Locuitorii unui cartier din Cluj sunt revoltati ca in curtea bisericii Pogorarea Sfantului Duh, situata foarte aproape de mai multe blocuri de locuinte, a fost inmormantata o persoana, care a fost sotia.

Biroul in care pasiunile angajatilor atarna de perete: sediul Yonder din Cluj

Biroul Yonder din Cluj este unul in care peretii sunt vii si vorbesc despre pasiunile angajatilor.

CJ Cluj vrea sa achizitioneze aparatura medicala in valoare de 2,5 milioane lei

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj Horatiu Catarig a initiat, in vederea adoptarii in cadrul sedintei ordinare a deliberativului clujean care va avea loc pe 31 august, doua proiecte de hotarari privind finantarea multianuala a achizitionarii cu aparatura medicala a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca, unitate sanitara aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, respectiv a Institutului Inimii de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Niculae Stancioiu din Cluj-Napoca.

Un monument din Cluj-Napoca a fost vandalizat

Obeliscul Carolina, aflat in Piata Muzeului din municipiul Cluj-Napoca, a fost vandalizat, persoane necunoscute desenand pe acesta cu vopsea rosie si scriind cateva litere cu vopsea verde, iar Primaria urmeaza.

A fost vandalizat Obeliscul Carolina, din Cluj-Napoca

Obeliscul Carolina, din Piata Muzeului din municipiul Cluj-Napoca, a fost vandalizat. Mai multe persoane necunoscute au desenat pe acesta cu vopsea rosie si au scris cateva litere cu vopsea verde, .

O romanca a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef de politie, Raluca Domuta, este prima politista din Romania care a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, pentru activitatea deosebita pe care a avut-o in misiunea ONU.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )