Libnet.ro
UNICEF

10:16

CM Snooker: Rezultatele semifinalelor dupa prima sesiune - Mark Selby, condus cu 5-3 de Ding Junhui

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: Rezultatele semifinalelor dupa prima sesiune - Mark Selby, condus cu 5-3 de Ding Junhui

Joi au debutat meciurile din cadrul semifinalelor Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. Intalnirea dintre Mark Selby principalul favorit) si Ding Junhui, reeditarea finalei de anul trecut, si-a consumat primele 8 frame-uri, iar scorul este 5-3 in favoarea jucatorului din China. In cealalta semifinala, John Higgins il conduce cu 5-3 pe Barry Hawkins. continuă pe Hotnews

CM Snooker: Rezultatele semifinalelor dupa prima sesiune - Mark Selby, condus cu 5-3 de Ding Junghui

Joi au debutat meciurile din cadrul semifinalelor Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. Intalnirea dintre Ding Junhui si Mark Selby princioalul favorit), reeditarea finalei de anul trecut, si-a consumat primele 8 frameuri, iar scorul este 5-3 in favoarea jucatorului din China. In cealalta semifinala, John Higgins il conduce cu 5-3 pe Barry Hawkins.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan - Ding Junhui 4-4, dupa prima sesiune

Ronnie O'Sullivan favorit numarul 12) si Ding Junhui favorit patru) se afla la egalitate, scor 4-4, dupa prima sesiune a disputei din sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield.

CM Snooker: Mark Selby, in semifinale - Victorie categorica in fata lui Marco Fu (13-3)

Mark Selby a dominat de-o maniera categorica partida cu Marco Fu, campionul mondial en-titre calificandu-se cu scorul general de 13-3 in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield.

CM Snooker: Mark Selby, Barry Hawkins si Marco Fu au intregit tabloul sferturilor

Mark Selby favorit numarul unu), Harry Hawkins 7) si Marko Fu 8) au obtinut calificarea in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield, acestia trecand in optimi de Xiao Guodong, Graeme Dott, respectiv Neil Robertson. Intra in material pentru a vedea programul complet al sferturilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )