Libnet.ro
UNICEF

22:45

SOC in lumea fotbalului international: Un fost jucator de la CFR Cluj a incercat sa se sinucida

B1 B1,
SOC in lumea fotbalului international: Un fost jucator de la CFR Cluj a incercat sa se sinucida

Pelayo Novo, fost jucator al echipei CFR Cluj, in prezent jucatorul echipei Albacete, a sarit de la etajul trei al unui hotel in care se afla inainte meciului cu Huelva, in incercarea de a se sinucide. Cei. continuă pe B1

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut jucator a murit la numai 27 de ani

Mijlocasul argentinian Santiago Vergara, care juca pentru echipa honduriana Montagua si care a fost diagnosticat anul trecut cu leucemie, a incetat din viata miercuri, in tara sa, a anuntat clubul din.

Un fost jucator al CFR Cluj a incerca sa se sinucida. S-a aruncat de la etajul trei al unui hotel

Pelayo Novo, jucator al echipei Albacete, a incercat sa se sinucida, dupa ce a sarit de la etajul trei al unui hotel in care se afla formatia spaniola inainte meciului cu Huelva. Pelayo Novo Garcia a venit l.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE in Liga I. ONLINE STREAM DigiSport Telekom - VIDEO. CS Universitatea Craiova joaca sambata cu liderul CFR Cluj, in etapa a treia din faza play-off a Ligii I de fotbal, pe stadi.

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Capul de afis al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 este tinut de meciul de sambata, ora 20:45, de pe Ion Oblemenco dintre CSU Craiova si CFR Cluj.

Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania liderului CFR Cluj, in etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj (20:45)

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

LIVE CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff se joaca la Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Derby-ul rundei in playoff s-a jucatla Craiova intre CS Universitatea si CFR Cluj, doua dintre echipele cu sanse la titlu. Apasati aici pentru live video .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )