Libnet.ro
UNICEF

21:30

Soc in lumea tenisului. A fost eliminata in primul tur

Antena3 Antena3,
Soc in lumea tenisului. A fost eliminata in primul tur

Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, nr. 1 WTA, a fost eliminata luni din prima runda a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6,381 milioane dolari, dupa ce a abandonat la scorul de 6-1,. continuă pe Antena3

WTA Beijing: Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a invins echipa Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko Romania/Letonia), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu premii totale de 6. 679 dolari.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur la Beijing

Revenita in circuit dupa infrangerea timpurie suferita in turneul precedent de la Wuhan, Simona Halep s-a intrebuintat serios pentru a trece de primul tur la Beijing, turneu de 6. 8 milioane de dolari.

Simona Halep si-a aflat adversara la China Open. Pe cine va intalni sportiva in primul tur

Simona Halep o va intalni pe sportiva americana Alison Riske, numarul 51 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6.

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Alison Riske

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se va duela cu americanca Alison Riske 51 WTA), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Tot in prima runda, Monica Niculescu o va intalni pe Johanna Konta, iar Cirstea o va infrunta pe Mona Barthel.

Simona Halep, victorie dificila in primul tur al turneului de la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a reusit o victorie in trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-2, in fata americancei Alison Riske, sambata, in runda inaugurala a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )