Libnet.ro
UNICEF

23:00

WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Alison Riske

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Simona Halep o va intalni in primul tur pe Alison Riske

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul doi, se va duela cu americanca Alison Riske 51 WTA), in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Tot in prima runda, Monica Niculescu o va intalni pe Johanna Konta, iar Cirstea o va infrunta pe Mona Barthel. continuă pe Hotnews

WTA Beijing: Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua sambata

Simona Halep si Sorana Cirstea vor debuta sambata la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing 30 septembrie - 8 octombrie), dotat cu premii totale de 6. 679 dolari. Halep o va infrunta pe americanca Alison Riske, in timp ce Cirstea o va avea adversara pe germana Mona Barthel.

WTA Wuhan: Accidentata, Monica Niculescu nu a mai putut juca la dublu impreuna cu Simona Halep

Monica Niculescu a suferit o accidentare la cotul drept si s-a retras din proba de dublu de la Wuhan Open, in care era in echipa cu Simona Halep. Ele au fost inlocuite de perechea germana Mona Barthel/Carina Witthoeft, care vor intalni in primul tur cuplul Sorana Cirstea/Jelena Ostapenko.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero

O ora si 12 minute a durat participarea Simonei Halep la turneul de la Wuhan, editia din 2017. Semifinalista anul trecut, Simona a fost dominata de nervi, mintea blocandu-i inca o data planurile tactice. Halep a tocat in gol, si-a asumat riscuri in prea putine momente a trimis de multe ori la siguranta) si i-a permis Dariei Kasatkina sa se apere cu lejeritate. Rusoaica 31 WTA) a prins o zi foarte buna, a variat jocul in functie de realitatea din teren, iar scorul vorbeste de la sine despre meciul de marti: 6-2, 6-1. Se actualizeaza.

S-au tras la sorti meciurile din Turneul de la Beijing. Cu cine joaca Simona Halep

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, o va intalni pe americanca Alison Riske, locul 51 mondial, in primul tur al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.

Simona Halep si-a aflat adversara la China Open. Pe cine va intalni sportiva in primul tur

Simona Halep o va intalni pe sportiva americana Alison Riske, numarul 51 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6.

Program greu pentru Simona Halep la Beijing

Simona Halep, inca numarul 2 mondial, joaca saptamana viitoare la puternicul Open al Chinei de la Beijing, turneu de 6. 3 milioane de dolari premii.

FOTO Simona Halep se antreneaza la Beijing. Azi isi afla prima adversara de la Openul Chinei

Dupa experienta dezamagitoare de la Wuhan. unde a fost eliminata de rusoaica Daria Kasatkina in turul secund, Simona Halep va juca la Beijing, turneu care incepe pe 1 octombrie.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina (dupa ora 12:00)

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 2-6, 0-1

In primul meci oficial dupa eliminarea de la US Open a fost invinsa de Maria Sharapova in runda inaugurala), Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina 31 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan. Disputa este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Karolina Pliskova, la o victorie distanta de locul doi in ierarhia WTA, pozitie ocupata in prezent de Simona Halep

Karolina Pliskova 4 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier 5 de la Wuhan, iar in acest moment se afla la doar o singura victorie distanta de locul doi in lume, pozitie pe care in acest moment se afla Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )