Libnet.ro
UNICEF

19:00

SOCANT! Un copil a murit dupa ce un barbat s-a asezat pe el drept pedeapsa

B1 B1,
SOCANT! Un copil a murit dupa ce un barbat s-a asezat pe el drept pedeapsa

Un baietel, in varsta de 2 ani, a fost omorat de un barbat, in varsta de 31 de ani. Mai precis, barbatul s-a asezat pe copil, dupa ce baietelul i-a luat telefonul. Mama copilului a povestit ca. continuă pe B1

Un copil de 2 ani a murit dupa ce un barbat s-a asezat pe el drept pedeapsa

Un copil de 2 ani din SUA a murit dupa ce un barbat s-a asezat pe el, ca pedeapsa pentru ca i-a luat telefonul. Larry Murphy, de 31 de ani este acuzat de omor de gradul I. Mama copilului a povestit ca.

Situatie revoltatoare in Sibiu. Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un copil de doi ani a murit dupa ce ar fi cazut de la geamul unei locuinte din Sibiu, de pe strada Vrancei. ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului dupa un apel venit pe numarul de urgenta 112. Copi.

O adolescenta de 14 ani a murit, dupa ce a facut o greseala aparent banala

O adolescenta de 14 ani a murit, dupa ce a facut o greseala aparent banala. Mai precis tanara si-a luat telefonul care statea la incarcat in baie. intr-o clipa de neatentie, Yulia Vysotskaya din Rusia.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe un pod

Un barbat de 67 de ani a murit, duminica seara, dupa ce a cazut de pe un pod din localitatea Branesti, de la circa sase metri inaltime, informeaza IPJ Dambovita. Este posibil ca barbatul sa fi fost in.

Tragedie la Sibiu. Un baietel de un an si sapte luni a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un baietel in varsta de un an si sapte luni a decedat luni seara, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Sibiu, moartea copilului fiind cercetata de politisti, a anuntat purtatorul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )