Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un sociolog explica potentialul de romani infectati de cei care s-au intors din Italia. De ce crede ca masurile luate sunt bune

Adevărul Adevărul,
Un sociolog explica potentialul de romani infectati de cei care s-au intors din Italia. De ce crede ca masurile luate sunt bune

Presedintele Senatului Universitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, sociologul Lucian Marina, explica care este potentialul de infectati dintre romanii care s-au intors in tara. continuă pe Adevărul

260 de romani infectati cu coronavirus. Noi cazuri in Bucuresti, Brasov, Constanta, Maramures si Dolj

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat ca bilantul romani infectati cu coronavirus a crescut, in ultimele ore, la 260. Astfel, de la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi.

Patru romani infectati cu coronavirus, internati la Terapie Intensiva

Patru romani infectati cu coronavirus au fost internati pe sectii de Terapie Intensiva, insa au o stare generala stabila, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

Peste 99% dintre cei care au murit de coronavirus in Italia aveau si alte boli

Potrivit unui studiu efectuat de Autoritatea Nationala de Sanatate din Italia, mai mult de 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului au suferit de afectiuni medicale anterioare.

Surpriza neasteptata pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Cat a ajuns sa coste litrul de carburant

Urgenta medicala impusa de pandemie a determinat o scadere a cererii de carburanti fosili, ceea ce a dus la scaderea continua a pretului acestora. O campanie de ieftinire anticipata de specialistii in domeniu. ingrijorari care scad pretul petrolului La inceputul acestei saptamani, in Moldova, zona cu cele mai mici preturi la pompa, un litru de .

Alina Gheorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

Alina Gorghiu cere marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase

Alina Gorghiu a anuntat ca a finalizat un proiect de lege prin care solicita marirea pedepselor pentru cei care propaga bolile contagioase.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )