Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un sofer care a provocat un accident a facut circ la venirea politiei. Barbatul a fost condamnat in trecut pentru crima (VIDEO)

B1 B1,
Un sofer care a provocat un accident a facut circ la venirea politiei. Barbatul a fost condamnat in trecut pentru crima (VIDEO)

Focuri de arma la malul marii. Un sofer nervos, care a provocat un accident de circulatie in Navodari, a facut un adevarat circ la vederea echipajelor de Politie, informeaza B1 TV. Unul dintre agenti a. continuă pe B1

Scandal cu un secretar al Ambasadei ruse in Republica Moldova. Barbatul era sa loveasca doua persoane si a facut circ atunci cand i s-a spus sa conduca mai atent (VIDEO)

Un sofer beat si agresiv care a fost surprins langa o localitate din Republica Moldova s-a dovedit a fi Secretarul I al corpului diplomatic rus acreditat la Chisinau, noteaza deschide. md. El conducea o.

Vladimir Draghia, prins baut la volan. A facut circ in fata politistilor si a injurat reporterii - VIDEO

Printre soferii care au fost opriti in trafic, noaptea trecuta, de politistii rutieri din Constanta, a fost si actorul Vladimir Draghia. Vedeta a fost oprita in statiunea Mamaia iar in urma te.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )