Libnet.ro
UNICEF

00:07

Soferii pot folosi Waze pentru a semnala gropile din asfalt

Antena3 Antena3,
Soferii pot folosi Waze pentru a semnala gropile din asfalt

Soferii din Romania au un nou aliat in lupta cu gropile din asfalt. O aplicatie GPS le permite acestora sa semnaleze locurile in care sunt gropi periculoase atunci cand sunt in zona lor. continuă pe Antena3

De luni, partidele politice pot depune candidaturile pentru alegerile locale

De luni, partidele politice pot depune candidaturile pentru alegerile locale .

Yahoo Mail, indisponibil pentru unii utilizatori din Europa sau SUA. Reprezentantii companiei nu raspund solicitarilor privind probleme mail-lui

Probleme pentru Yahoo. Utilizatori din mai multe tari din Europa, inclusiv din Romania, dar si din unele regiuni ale Statelor Unite s-au plans ieri ca nu si-au putut accesa contul de mail sau id-urile de.

Daca serviciile de informatii sunt integrate pot preveni mai usor atentatele teroriste din UE

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca doar o integrare a serviciilor secrete din Europa ar putea preveni atentatele teroriste din UE.

Banca Mondiala acorda 80 de milioane de dolari pentru drumurile locale din Republica Moldova

Banca Mondiala va acorda 80 de milioane de dolari pentru reabilitarea drumurilor locale din Republica Moldova, potrivit adevarul. ro. Prim-ministrul Pavel Filip a avut o intrevedere cu managerul de tara al.

Alocatia pentru copii, 10% din salariul minim

Mai multi senatori PNL propun modificarea legii care reglementeaza alocatiile lunare pentru minori.

Moarte bizara pentru un barbat din Ipotesti: Acesta a decedat dupa ce s-a inecat cu un mic la lansarea unui candidat la Primaria Mihai Eminescu

Moarte bizara pentru un barbat din comuna Mihai Eminescu. Aflat in incinta Memorialului Ipotesti cu ocazia lansarii candidatului PNL la functia de primar al comunei, barbatul in varsta de 41 de.

ALDE a validat candidatii la functia de primar pentru patru sectoare din Capitala

Conducerea Aliantei Liberalilor si Democratilor a validat, astazi, candidatii pentru functiile de primar la patru sectoare ale Bucurestiului, precum si in mai multe localitati din judetul Ilfov, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Comisiile pentru politica externa din Parlament incep luni audierile celor 19 persoane propuse pentru functii de ambasadori

Comisiile pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului vor audia luni cinci dintre cele 19 persoane propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru a ocupa functia de ambasador. Cele doua comisii ii vor audia luni, intre orele 12,00 si 15,00, pe Dan Mihalache - propus pentru Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, pe Carmen Liliana Burlacu - Republica Ceha, pe Ioana Bivolaru - Republica Portugheza, pe Gabriela Dancau - Regatul Spaniei si pe Razvan Rotundu - propus pentru Republica Finlanda, anunta Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )