Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alocatia pentru copii, 10% din salariul minim

România Liberă România Liberă,
Alocatia pentru copii, 10% din salariul minim

Mai multi senatori PNL propun modificarea legii care reglementeaza alocatiile lunare pentru minori. continuă pe România Liberă

PROIECTAlocatia pentru copii ar putea ajunge la 10 - 30 % din salariul minim

Cuantumul alocatiei de stat pentru copii ar putea ajunge la 10, 20 sau 30% din salariul minim brut pe tara garantat in plata, potrivit unei initiative legislative depuse la Senat de un grup de deputati liberali.

Program TV in weekend. Cele mai interesante filme pentru copii

Cei mici au in acest sfarsit de saptamana in program TV weekend cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari de filme pentru copii:.

Cornel Nistorescu, in emisiunea Om la Om, despre Laura Codruta Kovesi: Nu cred ca avem de-a face cu un spionaj. Spionii prosti sunt doar in filmele pentru copii (VIDEO)

Jurnalistul Sorin Avram, realizatorul emisiunii Om la Om de la postul de televiziune B1 TV, a vorbit cu invitatii sai, scriitorul, istoricul si jurnalistul Stelian Tanase si directorul cotidianul. ro, jurnalistul.

China isi propune sa fie o superputere in fotbal pana in... 2050. Oficialii chinezi vor cate un teren de fotbal pentru fiecare 10.000 de oameni, pana in 2030

China ili doreste sa ajunga mare. La fotbal. Daca aceasta este cea mai populata tara din lume, oficialii chinezi doresc sa ajunga mari si la cel mai jucat sport din lume. Ei au prezentat o strategie de st.

Moarte crunta pentru criminalul unei studente din Turcia. A fost impuscat in inima!

Criminalul studentei din Turcia, gasita moarta in albia unui rau din orasul Mersin, la trei zile dupa ce a fost data disparuta, a fost ucis in inchisoare, scrie The Guardian. Ahmet.

SURSE: Dragnea si Tariceanu, discutii pentru inlocuirea Gabrielei Firea din pozitia de candidat PSD la Primaria Capitalei

Retragerea lui Ludovic Orban reseteaza cursa pentru Bucuresti. Presedintele PSD, Liviu Dragnea si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se vor intalni in aceasta seara pentru a discuta despre varianta intrarii in cursa pentru Bucuresti a sefului Senatului, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, duminica a avut loc o sedinta la ALDE, la care a participat si Victor Ponta. Fostul lider PSD ar fi incercat sa-l convinga pe Tariceanu sa accepte candidatura. Sursele consultate de HotNews. ro sustin ca Tariceanu ar fi partial convins sa candideze in locul Gabrielei Firea, care ar urma sa fie candidatul PSD la sectorul 2.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )