Libnet.ro
UNICEF

21:15

Soferul roman care a provocat accidentul din Grecia nu avea niciun aviz care sa ii permita sa conduca autotrenul

Antena3 Antena3,
Soferul roman care a provocat accidentul din Grecia nu avea niciun aviz care sa ii permita sa conduca autotrenul

Soferul roman care a provocat accidentul din Grecia nu avea niciun aviz care sa ii permita sa conduca un autotren. Romanul nu detinea nici avizul medical, nici pe cel psihologic si nici atestatul. continuă pe Antena3

Soferul roman care a provocat accidentul soldat cu cinci morti in Grecia a fost arestat

Autoritatile elene au emis un mandat de arestare preventiva pe numele soferului roman care a provocat tragicul accident ce a avut loc pe o autostrada din Grecia in urma cu aproape o saptamana. Astfel,.

Soferul de rezerva al TIR-ului implicat in accidentul din Grecia este tot roman

Soferul de rezerva al TIR-ului implicat in accidentul din Grecia, in care au murit cinci oameni si alti 30 au fost raniti, este tot roman. Barbatul are 46 de ani si este din Arges. Imediat dupa.

Carnagiul din Grecia. Soferul roman care a provocat accidentul in urma caruia au murit cinci oameni ramane dupa gratii

Soferul roman de TIR, in varsta de 39 de ani, care a pierdut controlul vehiculului pe autostrada Egnatia Grecia), intre orasele Veria si Salonic, lovind peste 30 de masini stationate din cauza unor lucrari pe carosabil, ramane in arest. Asa au decis judecatorii eleni joi seara.

LEGUMA care ucide 98% din celulele canceroase. Americanii au fost uimiti de rezultate

Cercetatorii americani de la Universitatea Colorado au ajuns la concluzia ca fiecare om are in corp celule canceroase, insa unii sunt predispusi - din cauza imunitatii scazute sau a unor factori ereditari - sa.

8 plante care purifica aerul din casa

Plantele de interior te pot ajuta sa pastrezi in casa un aer curat. Contrar asteptarilor, aerul din interior este mult mai poluat decat cel din exterior. Afla ce toxine elimina diverse plante de apartament.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )