Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un soldat turc a fost ucis si alti trei au fost raniti intr-un atac ce a vizat un tanc in Siria

Adevărul Adevărul,
Un soldat turc a fost ucis si alti trei au fost raniti intr-un atac ce a vizat un tanc in Siria

Un soldat turc a fost ucis si alti trei au fost raniti sambata, intr-un atac cu racheta care a vizat un tanc in apropiere de orasul sirian Jarablus, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Trei raniti intr-un accident produs pe DN 1, in judetul Bihor, in care au fost implicate trei autoturisme

Trei persoane au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 1, in judetul Bihor, si in care au fost implicate trei autoturisme.

Noi detalii in cazul uciderii fanului dinamovist. Alti trei oameni ar fi implicati, unul dintre ei fusese legitimat in trecut chiar la Dinamo

Vineri a fost retinut principalul suspect in cazul suporterului dinamovist ucis dupa derby-ul Steaua-Dinamo. Noi detalii apar insa in acest caz. Alti trei fani sunt cercetati in stare de.

Ministrul adjunct de Interne din Bolivia a fost ucis dupa ce a fost rapit de mineri aflati in greva

Ministrul adjunct de Interne din Bolivia, Rodolfo Illanes, a fost ucis dupa ce a fost rapit de mineri aflati in greva, a anuntat Guvernul de la La Paz, citat de AFP.

MAE: Alti trei cetateni romani au murit in seism; 11 sunt dati disparuti

ACTUALIZARE 14:25 Presedintele Iohannis - mesaj de solidaritate cu familiile romanilor decedati in urma cutremurului din peninsula Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj de condoleante familiilor romanilor decedati in puternicul cutremur din Italia, precizand ca este la curent atat cu starea de sanatate a celor raniti, cat si cu eforturile de cautare a celor disparuti. *ACTUALIZARE 13:50 Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma decesul altor trei cetateni romani in urma seismului de ieri produs in Italia. Numarul romanilor care si-au pierdut viata in urma cutremurului a ajuns, astfel, la cinci persoane. *ACTUALIZARE 09:00 247 de morti, potrivit unui nou bilant al Protectiei Civile.

MAE: Alti trei cetateni romani au murit in seism; 18 sunt dati disparuti

ACTUALIZARE 19:40 MAE: Numarul cetatenilor romani dati disparuti, este de 18 persoane Semnalarile privind cetatenii romani dati disparuti, numarul cazurilor aflate in atentia Ministerului Afacerilor Externe MAE) este, pana la acest moment, de 18 persoane, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 14:25 Presedintele Iohannis - mesaj de solidaritate cu familiile romanilor decedati in urma cutremurului din peninsula Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj de condoleante familiilor romanilor decedati in puternicul cutremur din Italia, precizand ca este la curent atat cu starea de sanatate a celor raniti, cat si cu eforturile de cautare a celor disparuti.

Panica in statiunea turistica Antalya: Trei soldati au fost raniti intr-un atac cu bomba asupra unui vehicul militar

Panica in randul turistilor din Turcia. Un atac armat a avut loc in Antalya, un loc de destinatie preferat de multi romani. Trei soldati turci au fost raniti in urma atacului cu.

Ministerul Sanatatii: Cei trei raniti in incendiul de la rafinaria Petromidia au o stare generala buna

Reprezentantii ministerului Sanatatii au anuntat joi ca cele trei persoane ranite luni in incendiul de la rafinaria Petromidia au o evolutie pozitiva, informeaaz Mediafax. Unul dintre raniti este.

Noua morti si zeci de raniti intr-un atac cu masina-capcana asupra sediului politiei din Cizre

Noua oameni au fost ucisi si zeci de persoane au fost ranite astazi intr-un atac cu masina capcana asupra sediului politiei din orasul Cizre, din sud-estul Turciei, relateaza surse citate de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )