Libnet.ro
UNICEF

11:31

Solidaritatea PSD-ALDE, pusa la incercare de noua taxa de solidaritate

România Liberă România Liberă,
Solidaritatea PSD-ALDE, pusa la incercare de noua taxa de solidaritate

ALDE si-a exprimat rezervele fata de taxa de solidaritate de 2%, anuntata de ministrul Finantelor. Partidul lui Tariceanu vrea sa-si conserve electoratul si s-a opus, in ultima perioada, mai multor masuri propuse de social-democrati. continuă pe România Liberă

Ministrul Fondurilor Europene a marturisit intr-un interviu ca nu a inteles cum se va aplica noua taxa de solidaritate

Noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, a fost intrebat, intr-un interviu la Antena 3, daca a inteles cum va fi aplicata noua taxa de solidaritate, el raspunzand: Nu, nu! E adevarat ca in aceste doua zile am fost zi si noapte aici la minister cu colegii. Anumite deadline-uri pe care le-am angajat fata de Comisia Europeana nu am stat sa citesc eu, personal sa ma documentez, dar din dezbaterile din mass-media si din pozitiile guvernamentale nu am inteles decat ca nu este o taxa in plus.

Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, care n-ar fi la prima problema de comunicare, sustine Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

Surse: Ministrul Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, potrivit Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )