Libnet.ro
UNICEF

07:45

Solutia unui oficial BNR pentru romanii care vor credite: Sa isi ia cate 2-3 servicii

Adevărul Adevărul,
Solutia unui oficial BNR pentru romanii care vor credite: Sa isi ia cate 2-3 servicii

Un oficial al Bancii Nationale a Romaniei BNR) propune o solutie cinina pentru romanii saraci, care sa isi poata permite sa plateasca un credit: sa isi ia cate 2-3 servicii. continuă pe Adevărul

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sunt in curs de organizare actiuni de protest, cu blocaje in mai.

Vesti proaste pentru romanii care nu-si platesc curentul la timp! Ce conditii le poate impune furnizorul

Declaratie socanta facuta de un oficial BNR: Romanii care-si doresc un credit si au venituri mici, sa-si ia 2-3 locuri de munca

Declaratie socanta facuta de un oficial BNR. Romanii care-si doresc un credit pentru locuinta si au putine venituri, sa-si ia 2-3 locuri de munca. Stire in curs .

Legea care-i vizeaza pe toti romanii care calatoresc cu avionul, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea ce reglementeaza datele pasagerilor din transportul aerian, care vor fi colectate pentru prevenirea infractiunilor de terorism si a altor infractiuni grave, precum si.

Oficial BNR: Romanii sa-si ia 2-3 locuri de munca daca vor credit si au venituri mici

Reprezentantii BNR socheaza din nou. Dupa ce in urma cu cateva luni, guvernatorul Mugur Isarescu a spus ca tinerii care si-au luat credite sunt aspirantii propriilor aspiratii, consilierul Adrian.

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Robor la trei luni este de neoprit. Marti, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la 3,24%, potrivit BNR Totodata, indicele Robor la sase luni a ajuns la.

SUA sustin candidatura unui oficial sud-coreean la presedintia Interpol

Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, a declarat marti ca Statele Unite il sustin pe sud-coreeanul Kim Jong Yang la alegerile pentru presedintia Interpol, Washingtonul pozitionandu-se astfel impotriva candidatului Rusiei, Alexander Prokopchuk, informeaza publicatia The Hill, potrivit Mediafax.

Reguli de baza pentru parintii care vor sa aiba un copil fericit: Dacaii sufocam cu prea multe teme si activitati extrascolare, riscam sa fie nefericiti, fara pofta de viata

In opinia hipnoterapeutului Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza, dincolo de notele foarte bune sau mai putin bune pe care le ia un copil la scoala, cel mai important aspect din viata unui scolar este gradul de fericire.

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria. MAE: Ploi abundente si polei in mai multe regiuni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca miercuri si joi, intreg teritoriul tarii va fi afectat de caderi insemnate de precipitatii sub forma de ploaie, pe alocuri cu formare de polei. Au fost emise mai multe coduri portocalii si galbene care vizeaza anumite regiuni.

Tanara atacata in scara unui bloc din Alba Iulia, mesaj pentru cel care a agresat-o: Un om normal nu ar putea sa faca asa ceva. Sper sa primeasca pedeapsa pe care o merita

Tanara din Alba Iulia, atacata cu salbaticie intr-o scara de bloc, a marturisit ca nu isi aduce aminte nimic din timpul incidentului si a povestit ce a simtit in momentul in care a vazut imaginile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )