Libnet.ro
UNICEF

06:00

Somajul tehnic se prelungeste pana pe 1 iunie

România Liberă România Liberă,
Somajul tehnic se prelungeste pana pe 1 iunie

Vicepremierul Raluca Turcan a a anuntat masurile referitoare la prelungirea ajutorului pentru somaj . continuă pe România Liberă

Raluca Turcan anunta prelungirea ajutorului pentru somaj tehnic pana la 1 iunie

Vicepremierul Raluca Turcan a a anuntat joi, dupa sedinta de Guvern, masuri referitoare la prelungirea ajutorului pentru somaj tehnic pana la 1 iunie, cu posibilitatea mentinerii lui in domeniile in care activitatile raman restrictionate, prelungirea concediului acordat parintiilor, program de lucru diferentiat in companiile cu peste 50 de angajati, transport gratuit pentru elevi.

VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi pana la 1 iunie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca somajul tehnic se va prelungi pana la data de 1 iunie, iar apoi ministerul pe care il conduce va ajuta companiile cu plata unei parti din costul salarial.

Raluca Turcan: Guvernul a prelungit concediul dat parintilor, ajutorul pentru somaj tehnic si termenul de depunere a solicitarilor pentru amanarea ratelor. Noi masuri in transport gratuit pentru elevi (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, joi, ca Guvernul PNL a adoptat o Ordonanta de Urgenta pentru prelungirea unor masuri de sprijin, data fiind ca aceasta criza generata de epidemia de coronavirus nu s-a.

Raluca Turcan: Guvernul a prelungit prin OUG mai multe masuri de sprijin pentru persoane si companii. Avem in lucru un pachet amplu de alte masuri de relansare economica

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul a adoptat, joi, o Ordonanta de Urgenta, astfel incat masurile instituite pe timpul starii de urgenta in spirjinul unor categorii de persoane si companii.

Raluca Turcan: Consultatiile medicale, in continuare, la distanta si fara card de sanatate

Vicepremierul Raluca Turcan, a declarat astazi, dupa sedinta de Guvern, ca in continuare, consultatiile medicale date de medicii de familie sau in ambulatoriul de specialitate vor putea fi acordate in continuare la distanta. Iar decontarea serviciilor, fara card de sanatate in perioada starii de alerta.

Raluca Turcan, bilant al reusitelor Guvernului: Am stabilizat bugetul si am reparat erorile financiare lasate de PSD

Vicepremierul Raluca Turcan acuza PSD ca a pus economia pe butuci si prezinta mai multe realizari ale Guvernului PNL si ale ministrului Finantelor, Florin Citu. cel caruia i s-a cerut demisia dupa trecerea motiunii simple.

Raluca Turcan: PSD nu se poate abtine sa se foloseasca de criza sanitara pentru a obtine castiguri politice

Vicepremierul Raluca Turcan,prim-vicepresedintele PNL, spune ca prin votul la motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, social-democratii demonstreaza din nou ca nu se poate abtine sa se foloseasca de criza sanitara pentru a obtine castiguri politice.

Masuri pentru fiecare domeniu de activitate, dupa perioada starii de urgenta

Vicepremierul Raluca Turcan, vicepresedintele PNL, a declarat ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind prelungirea unor masuri de sprijin pentru persoane si companii, dupa perioada starii de urgenta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )