Libnet.ro
UNICEF

19:45

Somalia. Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce au baut apa dintr-un put contaminat

Antena3 Antena3,
Somalia. Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce au baut apa dintr-un put contaminat

Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata in Somalia, dupa ce au baut apa contaminata dintr-un put din nordul orasului Mogadishu, transmite CNN, citand un oficial local. Osman Mohamed, adjunctul prefectului . continuă pe Antena3

SUA: Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit la periferia orasului Washington. Cel putin trei persoane au murit (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, potrivit autoritatilor americane, citate USA Today. Avionul s-a prabusit in.

SUA: Cel putin trei morti, dupa ce un avion s-a prabusit in apropiere de Washington

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, anunta autoritatile americane, citate de site-ul cotidianului USA Today, conform Mediafax.

Cel putin trei morti dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit in apropiere de Washington

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion de dimensiuni medii s-a prabusit luni la periferia orasului american Washington, anunta autoritatile americane, citate de site-ul cotidianului USA.

Accident aviatic in apropiere de Washington. Trei persoane au murit, potrivit bilantului provizoriu

Un avion privat s-a prabusit luni intr-o localitate din apropierea capitalei Statelor Unite, Washington, cel putin trei persoane aflate la bord pierzandu-si viata, a informat presa locala, citata de AFP.

Accident aviatic in apropiere de Washington. Sase persoane au murit, potrivit bilantului provizoriu

Un avion privat s-a prabusit luni intr-o localitate din apropierea capitalei Statelor Unite, Washington, cel putin trei persoane aflate la bord pierzandu-si viata, a informat presa locala, citata de AFP si BBC.

Medgidia: O femeie a murit dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de o sareta condusa de un barbat baut

O femeie de 85 de ani din Medgidia a murit dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de o sareta condusa de un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice, informeaza Mediafax. Barbatul, in varsta de.

O batrana a murit, dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de un carutas beat

O femeie de 85 de ani din Medgidia a murit la spital, dupa ce un carutas beat a lovit-o pe trecerea de pietoni, cu sareta pe care o conducea, relateaza Mediafax. Barbatul a fost arestat preventiv.

O femeie a murit dupa ce a fost lovita de un TIR in Bucuresti

O femeie de 60 ani a murit, luni, dupa ce a fost lovita de un TIR in Sectorul 2 al Capitalei, a afirmat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, pentru Mediafax. Accidentul a avut loc la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )