Libnet.ro
UNICEF

15:15

Somerii au fost dezinteresati de joburile oferite la Bursa locurilor de munca

Adevărul Adevărul,
Somerii au fost dezinteresati de joburile oferite la Bursa locurilor de munca

Peste 100 de oameni si-au gasit astazi locuri de munca, in urma bursei organizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Hunedoara. intr-un judet cu aproape 15. 000 de someri, numarul celor care au participat la bursa a fost de doar 800 de persoane. continuă pe Adevărul

FOTO Somerii trecuti de prima tinerete au dominat bursa locurilor de munca de la Bistrita

Vineri, la Colegiul Tehnic Grigore Moisil s-a desfasurat Bursa Generala a Locurilor de Munca. Doar putin 700 de someri s-au prezentat vineri la bursa locurilor de munca, desi numarul total al celor fara un loc de munca la nivelul judetului trece de cateva mii bune. Cei mai multi dintre cei care si-au cautat un loc de munca au peste 45 de ani.

FOTO Bursa locurilor de munca din Vaslui: Din peste 18.000 de someri, doi au avut noroc sa fie angajati pe loc

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui a organizat astazi bursa locurilor de munca. Pentru cei peste 18. 000 de someri oficiali ai judetul Vaslui au fost puse la bataie 237 de locuri de munca.

FOTO Bursa locurilor de munca din Barlad a intrat in somaj. 31 de job-uri pentru 5.000 de someri

Piata muncii este in cadere libera la Barlad. Din cei aproximativ 300 de agenti economici contactati de functionarii ALOFM in vederea participarii la Bursa locurilor de munca, doar 10 angajatori au venit cu oferte.

Oferta mica, cerere mare la bursa locurilor de munca din Alba Iulia: 10 la suta dintre participanti au fost selectati

Doar 10 la suta dintre persoanele fara loc de munca care au participat la bursa organizata vineri, 25 aprilie 2014, de AJOFM Alba au fost selectate in vederea angajarii. 25 de angajatori din judet au oferit un numar de 357 de locuri de munca. Au participat la eveniment 396 de someri.

Aproape 16.000 de locuri de munca disponibile. Bursa locurilor de munca, desfasurata pe 25 aprilie in 23 de judete

Aproape 16. 000 de locuri de munca sunt puse la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, cele mai multe dintre pozitiile deschise la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) vizandu-i pe cei cu studii medii, profesionale, dar si lucratorii necalificati.

Doar 19 joburi pentru studii superioare la bursa locurilor de munca

Vineri, la Colegiul Tehnic Grigore Moisil va avea loc bursa generala a locurilor de munca. 71 de agenti economici vor pune la bataie aproape 300 de locuri de munca, dintre care doar 19 sunt destinate celor cu studii superioare.

Somerii sunt asteptati vineri la Bursa Generala a Locurilor de Munca

Vineri, 25 aprilie, are loc Bursa Generala a Locurilor de Munca. La dispozitia somerilor din judetul Constanta sunt peste 700 de locuri de munca, pentru studii medii si superioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )