Libnet.ro
UNICEF

05:00

SONDAJ AVANGARDE Romanii au doar cu un procent mai multa incredere in Ponta decat in Gabriel Oprea

Adevărul Adevărul,
SONDAJ AVANGARDE Romanii au doar cu un procent mai multa incredere in Ponta decat in Gabriel Oprea

Cel mai recent sondaj AVANGARDE arata ca presedintele Klaus Iohannis a ajuns la o cota de incredere de 61%, in conditiile in care, in luna iunie, 73% dintre romani sustineau ca au incredere in seful statului. Potrivit aceluiasi sondaj, 38% spun ca au incredere in premierul Victor Ponta, iar 37 de procente l-au indicat pe vicepremierul Gabriel Oprea drept un politician de incredere. continuă pe Adevărul

Sondaj Avangarde: Iohannis, Ponta si Basescu, in topul increderii romanilor. Care sunt procentele

Presedintele Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor, acesta fiind urmat de premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui sondaj Avangarde.

Daca vrei neaparat uriasul iPad Pro, va trebui sa ai ceva mai multa rabdare

Zvonuri privind lansarea unei tablete uriase de la Apple exista de mult timp si se sugera faptul ca aceasta ar putea fi prezentata intregii lumi odata cu iPhone 6S si cu iOS 9. Totusi, potrivit fimei de analiza AppSee, tableta ar putea veni ceva mai tarziu si va avea sistemul de operare iOS 9. 1 preinstalat. [] Daca vrei neaparat uriasul iPad Pro, va trebui sa ai ceva mai multa rabdare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sondaj Avangarde, cifre spectaculoase. Sociologul Marius Pieleanu explica cresterea lui Iohannis in topul increderii romanilor

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, la Editia Speciala de la Antena 3, rezultatele unui sondaj realizat de Avangarde in perioada 15-23 august, care vizeaza increderea respondentilor in cele mai proeminente.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )