Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sondaj. Partidul Rusia Unita castiga alegerile parlamentare, dar cu un rezultat mai slab decat in 2011. Putin: Oamenii vor ca situatia politica sa fie stabila

România Liberă România Liberă,
Sondaj. Partidul Rusia Unita castiga alegerile parlamentare, dar cu un rezultat mai slab decat in 2011. Putin: Oamenii vor ca situatia politica sa fie stabila

Partidul de guvernamant Rusia Unita a obtinut 44,5% din voturi la alegerile parlamentare desfasurate duminica in Rusia, potrivit unui sondaj la iesirea de la urme. continuă pe România Liberă

Sondaj Rusia. Partidul de guvernamant castiga alegerile parlamentare dar cu un rezultat mai slab decat in 2011

Partidul Rusia Unita a obtinut 44,5% din voturi la alegerile parlamentare desfasurate duminica in Rusia, potrivit unui sondaj la iesirea de la urme.

PACT a anuntat candidatii pentru alegerile parlamentare

Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT) a lansat duminica candidatii pe care ii va sustine la alegerile parlamentare din 11 decembrie, informeaza Agerpres.

Cum va vota Dacian Ciolos la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos sustine ca va vota la alegerile parlamentare pe cineva in care are incredere ca va continua lucrurile bune facute, dar va veni si cu idei noi. Cred ca e important sa.

Presedintele PSD Republica Moldova, votat pe un loc eligibil pe lista de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare

Presedintele Organizatiei PSD Republica Moldova, Victor Alexeev, a fost votat de catre social-democratii vasluieni pe un loc eligibil pe listele de candidati din Vaslui pentru alegerile parlamentare, restul pozitiilor cu sanse la acest scrutin fiind ocupate de catre actuali parlamentari, transmite News. ro.

Un membru al Guvernului si-a anuntat intentia de a candida la alegerile parlamentare

Un membru al Guvernului Ciolos si-a anuntat intentia de a candida la alegerile parlamentare, din luna decembrie. Este vorba despre fostul secretar general al Guvernului Sorin Sergiu Chelmu. in.

Sondaj CIADO privind alegerile parlamentare: Probleme privind pragul electoral pentru ALDE, PMP si partidul lui Nicusor Dan (FOTO, VIDEO)

Un nou sondaj de opinie a fost dat publicitatii. Este pentru prima data cand trei partide despre care se credea ca vor atinge pragul electoral de 5% sunt in mare pericol sa nu acceada in viitorul.

Alegeri legislative in Rusia. Exit-polluri: Victorie fara emotii pentru Rusia Unita, dar cu un rezultat mai slab decat cel din 2011

Patru partide - Rusia Unita, Partidul Liberal Democrat al Rusiei, Partidul Comunist al Federatiei Ruse si Rusia Justa -, vor face parte din noua Duma de Stat a Rusiei, potrivit unui exit-poll realizat de institutul VTIOM si citat de agentia de presa TASS.

Mergem pe liste separate la alegerile parlamentare

Vicepresedintele ALDE si presedinte al filialei Galati a partidului, senatorul Eugen Durbaca, a declarat ca formatiunea politica pe care o reprezinta va merge singura la parlamentare, infirmand zvonurile privind o eventuala participare pe liste comune cu PSD, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )