Libnet.ro
UNICEF

15:45

SONDAJ Ce ar trebui sa faca producatorii auto in urma scandalului Volkswagen DieselGate?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce ar trebui sa faca producatorii auto in urma scandalului Volkswagen DieselGate?

Scandalul Volkswagen privind trisarea la testele de emisii si consum in SUA are efecte in toata lumea, iar bubele industriei auto, asa cum o stim, sunt acum mai inflamate si mai dureroase ca niciodata. Am creat acest sondaj pentru a vedea ce credeti voi, cititorii, ca ar trebui sa faca producatorii auto ca urmare a scandalului Volkswagen DieselGate. continuă pe Hotnews

ANALIZA Scandalul Volkswagen - Ce efecte are asupra clientilor si ce ar trebui sa faca gigantul german

Volkswagen va avea mult de suferit de pe urma scandalului emisiilor masluite si unii spun ca ar trebui sa se retraga de pe piata din SUA. Vin zile critice, iar Volkswagen trebuie sa reactioneze repede: sa nominalizeze vinovatii, sa spuna exact care masini sunt afectate si sa ofere o solutie. In piata, efectele vor dura mult timp si posesorii de masini diesel VW le vor vinde doar daca vor lasa mult la pret. Dieselul va fi grav lovit in SUA si e de asteptat ca in Europa clientii sa se indrepte spre marci concurente si cota de piata a diesel-ului sa scada.

Impactul negativ al scandalului Volkswagen asupra Romaniei

Impactul negativ al scandalului emisiilor poluante ale automobilelor diesel ale Volkswagen asupra Romaniei ar trebui sa se rezume la exporturile de componente in Germania, care reprezinta circa 1% din PIB, respectiv.

Efectele romanesti ale scandalului Volkswagen

Scandalul emisiilor poluante ale autoturismelor Volkswagen ar putea conduce la pierderea unui numar important de locuri de munca in industria romaneasca de componente auto.

Masinile electrice Tesla, castigatoarele scandalului Volkswagen

Pe masura ce scandalul Volkswagen se amplifica, producatorul de autoturisme electrice Tesla devine marele castigator, scrie etfdailynews. com . Actiunile Tesla au castigat 19% in ultima luna, in timp ce Volkswagen a pierdut aproape un sfert din.

Scandalul Volkswagen: Angela Merkel, acuzata ca ar fi mana in mana cu producatorii auto din Germania

Cancelarul german Angela Merkel este acuzat ca ar fi colaborat cu industria auto din Germania pentru a ignora cererile UE de a interzice tipul de software care a manipulat nivelurile emisiilor de gaze pe motoarele.

ONG: Producatorii auto manipuleaza consumul oficial. Mercedes, BMW si Peugeot, consum cu 50% mai mare

Scandalul Volkswagen face parte dintr-un cadru mai larg al inselatoriilor practicate de industria auto europeana, conform unui studiu de la Bruxelles. Majoritatea constructorilor europeni au manipuleaza testele pentru stabilirea emisiilor de CO2, respectiv a consumului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )