Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sophia Loren vine pentru prima data in Romania la Festivalul International de Film Transilvania

Antena3 Antena3,
Sophia Loren vine pentru prima data in Romania la Festivalul International de Film Transilvania

Legendara Sophia Loren vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania. Actrita va primi Premiul pentru intreaga cariera la gala de inchidere a celei de-a 15-a editii, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj-Napoca. Pe 3 iunie, de la 18. 30, la Casa de Cultura a Studentilor, actrita va lua parte la o proiectie speciala in onoarea ei. continuă pe Antena3

Sophia Loren vine pentru prima data in Romania, la TIFF Cluj-Napoca 2016! Actrita va primi Premiul pentru intreaga cariera al Festivalului

Legenda a cinematografiei mondiale, diva inconfundabila a marelui ecran si una dintre cele mai intens celebrate frumuseti din lume, Sophia Loren vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al Festivalului International de Film Transilvania.

Sophia Loren vine in Romania la TIFF 2016

Sophia Loren vine pentru prima data in Romania, ca invitat special alFestivalului International de Film Transilvania, in cadrul caruia va primi un premiu pentru intreaga sa cariera. Actrita va fi prezenta la gala de inchidere a celei de-a 15-a editii TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul National din Cluj-Napoca.

Sophia Loren va veni in Romania cu ocazia Festivalului International de Film Transilvania

Sophia Loren va veni pentru prima data in Romania cu ocazia Festivalului International de Film Transilvania. Marea actrita va fi invitata special si va fi medalita cu un premiu pentru.

Clasament WTA: Simona Halep, in continuare pe locul sase. Patricia Tig, pentru prima data in Top 100

Jucatoarea de tenis Simona Halep ramane, in continuare, pe locul sase in clasamentul WTA, cu 4. 301 puncte.

Inna a vorbit pentru prima data despre relatia cu regizorul si fotograful John Perez: Sunt fericita, ne leaga multe lucruri si il admir pentru simplitate

Cantareata Inna, in varsta de 29 de ani, a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu fotograful si regizorul american John Perez, precizand ca este foarte fericita.

Ce parte a corpului remarca barbatii la o femeie pe care o vad pentru prima data

Desi parerea generala este ca barbatii sunt atrasi la prima vedere de sanii sau picioarele unei femei, un studiu la care au participat 6. 000 de reprezentanti ai sexului tare arata cu totul altceva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2569 seconds )