Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda

Antena3 Antena3,
Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda

Sora lui Dan Barna a fost audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care s-a autosesizat si verifica proiectele derulate in trecut de firma lui Dan Barna. Anuntul a fost facut chiar de presedintele USR, care a precizat ca nu are niciun dosar la DNA. continuă pe Antena3

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il conduce vor vota sau nu Guvernul Citu, el afirmand ca totul se poate schimba in functie de raspunsul Curtii Constitutionale privind ordonanta cu alegerile anticipate. Barna spune ca nici PNL nu a dat un raspuns clar daca va vota sau nu acest guvern.

Nu-s nebun sa pun in dificultate o tara intreaga. Ministrul Bolos (PNL), acuzat de Dan Barna (USR) de conflict de interese

Seful USR, Dan Barna, l-a acuzat, joi, in Parlament, pe ministrul interimar al Fondurilor Europene, Marcel Bolos PNL), de conflict de interese, acesta din urma aparandu-se spunand Nu-s nebun sa pun in dificultate o tara intreaga.

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il .

Dan Barna, dupa intalnirea cu Citu si Orban: Nu a existat o solicitare de a vota sau nu acest guvern

Dan Barna, presedintele USR, a spus, in urma intalnirii avute cu Florin Citu, premierul desemnat, si cu liderul PNL, Ludovic Orban, ca nu a existat vreo solicitare de a vota sau nu acest guvern.

Dan Barna, dupa intalnirea cu Citu: Nu a existat o solicitare intr-un fel sau altul de a vota sau de a nu vota acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca, in urma intalnirii cu premierul desemnat, Florin Citu, si cu presedintele PNL, Ludovic Orban, nu a existat nicio solicitare de a vota sau nu acest guvern si o decizie in acest sens o va lua in urma discutiei cu colegii sai si dupa performanta ministrilor in audierile din comisii.

Dan Barna afirma ca PNL nu i-a cerut, la intrevederea cu Orban si Citu, sa voteze noul Guvern

Dan Barna spune ca, in urma intalnirii cu premierul desemnat, Florin Citu, si cu presedintele PNL nu.

Donald Trump isi doneaza salariul pentru lupta anti-coronavirus: Un cec de 100.000 de dolari, directionat catre departamentul american de sanatate publica (FOTO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a donat salariul aferent celui de-al patrulea trimestru catre departamentul american de sanatate publica HHS) pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Stephanie Grisham,.

Un expert in Sanatate face un scurt ghid pentru lupta anti-coronavirus. Vlad Mixich: Probabilitatea ca numarul cazurilor in Romania sa creasca, una semnificativa

Pentru moment, numarul cazurilor de Covid-19 din Romania este redus, dar probabilitatea ca bilantul sa creasca este semnificativa, a afirmat Vlad Mixich, expert in politici publice in domeniul Sanatatii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )